Shadowcat Napisano 6 Listopada 2005 Napisano 6 Listopada 2005 Wow, to chyba najładniejsze zdjęcie jakie kiedykolwiek ktoś mi zrobił [nie licząc zdjęcia w dowodzie] :-o Krzysztof, musimy sie kiedyś umówić na tą pogadankę o aparatach ::smile::
Ecia Napisano 6 Listopada 2005 Napisano 6 Listopada 2005 Ach, ta poza filozofa ... Pozdrówko fotogenicznym :-) :-) ...
Krzysztof B. Napisano 6 Listopada 2005 Napisano 6 Listopada 2005 do Shadowcat; dobre zdjęcie bo dobra twarz. Dobra twarz bo dobry człek w Tobie drzemie. Dziękuje za pochwale. Mogę Ci zdradzić mój sekret co do robienia zdjeć. Robię po prostu dużo zdjęć a wybieram tylko najlepsze Za dwadzieścia minut północ, Kampinowskie błotko i piach z rowerku zmyty (w wannie wylądował :lol: ) rowerek błyszczy i czeka z radością na nowy brud. Mam nadzieje że nie długo...... :-P będziemy czekać Pozdrawiam wszystkich pomykaczy, miejskich i leśnych
jurasek Napisano 7 Listopada 2005 Napisano 7 Listopada 2005 nic dodac nic ująć tylko westchnąć zazdrośnie i samotnie ruszyć w las piekna fotorelacja na zjęciach widać jak żółta kurtka Krzysia kontrastuje z ciemnymi strojami załogi ostatnio koledzy w pracy zaczęli mi sugerować bym więcej odblasków sobie sprawił na jesienne szarugi pozdrawiam znad morza
Sand Napisano 7 Listopada 2005 Napisano 7 Listopada 2005 No wiec mozesz kupic sobie takową kamizeleczke jak nosza panowie drogowca, ostatni sie w taka zaoptrzylem ,koszt takiej to maksymalnie 10 PLN.Sprawdzalem z kolega to okazalo sie ze lepiej widac niz sama lampke tylna.Ja osobiscie wybralem pomaranczowa ,moze mnie kiedys jacys drogowcy podrzuca :lol:
Ecia Napisano 7 Listopada 2005 Napisano 7 Listopada 2005 Kamizeleczka - niezły pomysł . Na mnie akurat wszystkie za duże . Za to mam odblaskowe paski na butach (na przedostatniej fotce trochę je widać ) i na plecaku ::smile:: . Pozdrówko dobrze widoczne :-) :-) . PS. A to, co mam na szyi, to oczywiście mój rękaw polarowy . Z tym, że złożony na pół - nie było potrzeby rozwijania go do pełnego rozmiaru ...
amoniak Napisano 8 Listopada 2005 Napisano 8 Listopada 2005 Ecia Jest drobniutka, to pewnie niektóre rzeczy kupuje w dzieciencym. Mam koleżankę wzrost 147 cm rozmiar buta 32 :| Jak wychodziła za mąż to nabijaliśmy się że w tej sukni wygląda jakby do komunii szła
Kajman Napisano 8 Listopada 2005 Napisano 8 Listopada 2005 A ja znowu musiałem jechać sam. Zdecydowałem się dopiero w piątek wieczorem. A w sobotę ruszyłem z domu już o 8-mej rano. Dojechałem (z Gocławia) do Granicy (przez Łomianki, Roztokę. Razem wyszło 118 km w 6,5 godz. Ale zmęczony byłem już po 60-ciu. Szczególnie nieprzyjemna była końcówka ścieżką rowerową pod wiatr. Bardzo żałowałem, że nie ma większej ekipy, żeby jechać ze zmianami. W piątek (a właściwie czwartek wieczorem) chciałbym pojechać do Bielska B., Szczyrku czy Korbielowa w celu przejechania 60-70 km po górach i powrotu późnym wieczorem. Zależy to od tego czy uda mi się zmontować ekipę (razem 4 osoby), bo samemu to paliwo wyszłoby trochę za drogo. Dla ew. zainteresowanych podaję nr telefonu 0_600 919 098
Krzysztof B. Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 Chętnie bym się wybrał w góry , ale w piątek biegnę w XVII Biegu Niepodległości Starówka – Wilanów :roll: . Rok temu brałem udział w tej imprezie biegowej i w tym roku postanowiłem powtórzyć 11 kilometrowe wyzwanie. Ale w przyszłości jestem „za” wspólną wyprawą w góry. Dobrego rowerkowania życze ::smile:: pozdrawiam
Kajman Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 Ewentualnie Góry Świętokrzyskie w piątek lub sobotę. Wówczas wyjazd bardzo rano, powrót wieczorem.
jogerone Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 Chętnie bym się wybrał w góry , ale w piątek biegnę w XVII Biegu Niepodległości Starówka – Wilanów :roll: . Rok temu brałem udział w tej imprezie biegowej i w tym roku postanowiłem powtórzyć 11 kilometrowe wyzwanie. Ale w przyszłości jestem „za” wspólną wyprawą w góry. Dobrego rowerkowania życze ::smile:: pozdrawiam Ja też biegnę w Biegu Niepodległości. Pozdrawiam!
Ecia Napisano 9 Listopada 2005 Napisano 9 Listopada 2005 Kajman - ja ci na PW wysłałam zapytania odnośnie do tego wyjazdu ... Pozdrówko przypominające :-) .
Krzysztof B. Napisano 11 Listopada 2005 Napisano 11 Listopada 2005 Nie wiem czy aura wiosno – zimowa pozwoli na jeszcze jeden wypad na „pod warszawskie” scieżki. Jeżeli tak to fajnie byłoby wybrać się razem. Co wy na to? :roll: PS: Jak tam Kajman i wyprawa w góry? ja leczę „rany” po biegu Bieg Niepodległości, :-D cały szczęśliwy Pozdrawiam wszystkich
Ecia Napisano 11 Listopada 2005 Napisano 11 Listopada 2005 My niestety odpadamy - praca, cały jutrzejszy dzień :-? . Może uda się w niedzielę? Ale to się okaże dopiero jutro - damy znać tutaj i na GG ;-) . Pozdrówko zapracowane :-) .
Shadowcat Napisano 11 Listopada 2005 Napisano 11 Listopada 2005 Ale ja nie mam światełka... :sad: ... Wstępnie jestem za :grin:
Kajman Napisano 11 Listopada 2005 Napisano 11 Listopada 2005 No i w końcu nikogo nie znalazłem i nie jadę. Za to w czwartek spróbowałem biegać. Przebiegłem w godzinę 10 km. Sercowo/oddechowo to nie było specjalnie męczące, za to nogi miałem jak z waty. Dzisiaj na rowerze nie było problemu. Jednak bieganie znacznie bardziej od roweru obciąża mięśnie, stawy i ścięgna. I wygląda na to, że wbrew pozorom pracują inne mięśnie.
Ecia Napisano 12 Listopada 2005 Napisano 12 Listopada 2005 My niestety definitywnie odpadamy, jeśli chodzi o jutrzejszą niedzielę . Ale może za to w tygodniu ;-) ... Pozdrówko z żalem :-) ...
Krzysztof B. Napisano 12 Listopada 2005 Napisano 12 Listopada 2005 zobaczymy jak pogoda się rozwinie w tygodniu i może małą lub większą wycieczke rowerowa popełnimy :roll: . Byłoby miło sie zobaczyć i razem gdzieś „porowerować” . A może inni dołącza.. :?:
Shadowcat Napisano 13 Listopada 2005 Napisano 13 Listopada 2005 Przez najbliższe 10 dni roboczych niestety nie mogę bo muszę pilnować psa w domu ::smile::
amoniak Napisano 13 Listopada 2005 Napisano 13 Listopada 2005 Krzysztof B., Jestem na tak choć nie wiem jak z czasem będzie :roll:
Shadowcat Napisano 15 Listopada 2005 Napisano 15 Listopada 2005 Nabyłem sobie zimowe rowerowe rękawiczki i lampkę przednią ::smile:: Od soboty jestem gotów do kolejnej krajoznawczej wycieczki po Kampinosie ::smile::
Ecia Napisano 15 Listopada 2005 Napisano 15 Listopada 2005 Zimowe - to w sam raz, bo chodzą słuchy, że zima idzie :lol: ! Tak czy siak - na rowerze jeździć trzeba ::smile:: . I zapewne niebawem ruszymy na szlaki ... Wstępny termin: czwartek lub piątek. Kto za :?: A w weekend - swoją drogą, też ;-) ... Pozdrówko objazdowe :-) :-) :-) ...
Shadowcat Napisano 15 Listopada 2005 Napisano 15 Listopada 2005 To w sam raz ::smile:: Mamusia bierze urlop od jutra więc jestem wolny i swawolny, póki nie ma śniegu z deszczem
Gość Anonymous Napisano 15 Listopada 2005 Napisano 15 Listopada 2005 ja jestem za, a mawet przeciw :-P
Krzysztof B. Napisano 15 Listopada 2005 Napisano 15 Listopada 2005 ja jestem za, a mawet przeciw :-P To był ........Krzysztof B. (znów nie zalogowany) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.