Mod Team bikergonia Napisano 8 Listopada 2006 Mod Team Napisano 8 Listopada 2006 Zobacz post nr688. A w piątek najpewniej będą szczegóły (o ile pogoda nie spłata nam psikusa)
Ecia Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 Niech sobota będzie taka, jak dzisiejsza środa - to mi wystarczy :030: Pięknie było. Powiem w skrócie: żadnych polarów, chustek pod kaskiem czy zimowych rękawiczek - a do tego jakie krajobrazy ! Fotek mamy malutko, ale coś tam się wrzuci niebawem ... może jeszcze dziś wieczorem. Pozdrówko nakręcone PS. Spotkałam dziś sympatycznego bikera w bucikach tej samej firmy, co moje - a ta firma od paru lat już bucików nie robi, to są egzemplarze zabytkowe z lat 90. ubiegłego stulecia :lol: . Od razu widać, że bywalec Ski Teamu :wink: ... PS2. Dobra wiadomość dla eksploratorów Kampinosu: piasek udał się już na zimowy spoczynek - jest twardo i jeździ się fantastycznie PS3. Kilka fotek: Błotko Na Minach; Błotka Na Minach ciąg dalszy; Zjaździk z Ćwikowej Góry; Fotka malownicza :030: (to też zjaździk z Ćwikowej, choć nie wygląda :wink: ); Zabytkowa - i ładna - kapliczka w Lipkowie (1860 rok) - na zdjęciu Ecia i Jarek, którego nie widać, bo jest po drugiej stronie telefonu ; Pole Mokotowskie chmurami malowane Przepraszam, że takie narcystyczne - ale to Rycerz był w posiadaniu aparatu... Ja jestem autorką jedynie ostatniego zdjęcia ...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Listopada 2006 Mod Team Napisano 8 Listopada 2006 Ach jaka szkoda że ja nie mogłam z Wami pojechać. Czekam na zdjęcia
Shadowcat Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Ładne błotko Ładne butki Ładna niebieska bluzeczka Fajny rower!
Ecia Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Dzięki w imieniu Mamy Natury, szewca, krawca i producentów moich części rowerowych To co, w sobotę pod Rurą jesteś ? Zastrzegam, że jeszcze nie wiem, o której godzinie... ale niezmiennie postaramy się dotrzeć Pozdrówko niedookreślone --- tegoż dnia, wieczorem: Proponuję ustawkę pod Rurą o 11.30 - mam nadzieję, że uda nam się dotrzeć. Na wszelki wypadek zainteresowanym, którzy jeszcze nie mają, mogę podać mój nr komórki - będę na bieżąco informować o sytuacji na naszym froncie ... Pozdrówko na styk
Mod Team bikergonia Napisano 9 Listopada 2006 Mod Team Napisano 9 Listopada 2006 daj mi na gg swoją komórę.
kantele Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 fajne fotki... a ja wkurzona jestem bo teraz to juz na pewno nigdzie nie pojade, co najwyzej do starych w niedziele autobusem, bo po pierwsze sie przeziebilam a po drugie mam meble do przestawiania wiec nie mam czasu...
Ecia Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 Dużo nas, dużo nas :wink: ... no i fajnie ! Dopisuję tu jeszcze Jarka... na 90% . Pozdrówko tłumne
Mod Team bikergonia Napisano 10 Listopada 2006 Mod Team Napisano 10 Listopada 2006 W końcu poznam Was osobiście.
Ecia Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 No, czas najwyższy - bo, jak do tej pory, przeważnie bywałam rodzynką na forumowych wycieczkach, jako jedyna niemężczyzna :lol: . Szkoda, że kantele nie może... byłyby trzy rodzynki :030: Pozdrówko kandyzowane --- 11.11.06., wieczorkiem: Na dzisiejszej ustawce padł rekord frekwencji: 11 osób pod Rurą, na trasie Wólka Węglowa - Na Miny: 8 osób, Na Miny - Sieraków: 9 osób, Sieraków - Leszno: 7 osób . Poznałam kilkoro nowych ludzi (bardzo lubię !) - w tym, NARESZCIE! - bikergonię ! Było świetnie - wszystkim dzięki i czekamy na powtórkę z rozrywki ... My z Rycerzem chyba jako ostatni dotarliśmy do domu (dokładnie 18.15) - a na liczniku wyskoczyły prawie 102 kilosy, czyli całkiem nieźle jak na "mały spacerek" . Po wymianie zdjęciowej fotograficzny plon wycieczki zostanie zaprezentowany szerokiemu ogółowi w tym oto wątku . Pozdrówko sprawozdawcze :)
lukkuu Napisano 11 Listopada 2006 Napisano 11 Listopada 2006 102 hmm... to sporo Ciekawe ile ja przejechalem? Ale w kazdym razie ostatnie 20 moze 30km jechalem z rozerwanym jednym ogniwkiem w lancuchu:D Za wypad wszystkim uczestnikom dziekuje i nie moge sie doczekac nastepnego
Mod Team bikergonia Napisano 11 Listopada 2006 Mod Team Napisano 11 Listopada 2006 U mnie wyszło 80km. Teraz czekam na następny wspólny wypad. Dzięki - było fajnie.
jurasek Napisano 11 Listopada 2006 Napisano 11 Listopada 2006 respekt , gratuluje organizacji i miłej zabawy pozdrówko z fal
koper Napisano 11 Listopada 2006 Napisano 11 Listopada 2006 Było bardzo fajnie i jeszcze raz thx dla rycerza za osłanianie mi tyłów
Mryous Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Kros chetny na czwartek ok 12 na Kazoorke? Ostrzegam - jestem poczatkujacy...
kantele Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 co to kazoorka, bo mnie sie kojarzy z gorka na ursynowie...
Shadowcat Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 W czwartek ok. 12 to Ty chyba powinieneś być w szkole
Ecia Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 Zapowiada się ładna końcówka tygodnia, może i weekend :wink: ... ktoś chętny na kolejną edycję kampinoskiej przygody :question: Tymczasem - fotki z sobotniego wypadu można ściągnąć stąd (będą wisiały +/- do końca tygodnia). Zdjęcia Darka i nasze z Rycerzem są wymieszane - czyt.: ułożone chronologiczne . Pozdrówko retrospektywne
Mryous Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 co to kazoorka, bo mnie sie kojarzy z gorka na ursynowie... To jest wlasnie ta gorka na ursynowie A w czwartek nie mam lekcji (probne matury), wiec moge pojezdzic Ktos chetny?
Ecia Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 W czwartek to nie - najwcześniej w piątek, i do Kampinosu ... Ktoś chętny piątek-sobota-niedziela (niepasujące skreślić) :question: Pozdrówko z wyprzedzeniem ...
jarus220 Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 W czwartek to nie - najwcześniej w piątek, i do Kampinosu ... Ktoś chętny piątek-sobota-niedziela (niepasujące skreślić) :question: Pozdrówko z wyprzedzeniem ... Ja na 90 % .W piątek . W sobote odpadam na pewno . Niedziela pod dużym znakiem zapytania i jeżeli juz to nie rano Pozdrawiam Jarek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.