Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!

jesli bylaby jakas propozycja na sobote zeby gdzies posmigac to sie pisze! jesli nie to moze ja cos zaproponuje, tyle ze chwilowo nie mam pomyslow, jak cos wymysle to sie odezwe

pozdro!

Napisano

witam!

jesli bylaby jakas propozycja na sobote zeby gdzies posmigac to sie pisze! jesli nie to moze ja cos zaproponuje, tyle ze chwilowo nie mam pomyslow, jak cos wymysle to sie odezwe

pozdro!

Ja już odżyłem po BCH na tyle, żeby dłużej pojeździć. Pewnie można już wjechać do KPN więc myślałem o przejechaniu całości tam i z powrotem (ode mnie z domu - Gocław ok. 150 km). Tylko muszę być z powrotem do 17-tej więc licząc z godzinnym zapasem trzebaby wyjechać najpóźniej o 9-tej.

Napisano

witam,

a czy ktos z Was jeździ po wschodniej stronie wisły. Interesuje mnei głównie Mazowiecki Park Krajobrazowy.

Jacek

ja jezdze po MPK bardzo czesto i dalej na poludnie

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ecia już chyba wyjechała, a ja nie będe codziennie pisał postów o tym że gdzieś jestem i szukam towarzystwa do wycieczek po okolicach Warszawy bo ostatnio moje posty wszyscy i wszędzie ignorują :)

Napisano

A o której i gdzie chciałbyś się ew. spotkać? :)

Bo ja aktualnie rezyduje w Jabłonnej/Legionowie i jeżdzę po tej okolicy i nie wiem czy mi się będzie opłacało jechać aż do centrum Wawy B):D

Napisano

witam,

może ktoś jest chętny aby czasami zrobić wypad do kampinosu... B)

Mieszkam na (dalekim) bemowie i szukam osób, które byłyby chętne czasami po pracy (wieczorkiem) na małą wycieczkę.

pozdrawiam serdecznie

R. :)

:D

Napisano

Kurde ja mieszkam w teresinie i do Kampinosu mam 15km wiec jak bedziecie sie wybierac do Kampinosu to mozemy sie spiknac na granicy w Kampinosie tam na parkingu.

Napisano

Jutro ma padać, a ja musze troche pokrążyć po mieście [busem] i pozałatwiać parę spraw bo początek semestru już niedługo :)

Oo...to mój 150 post na forum "Wycieczki Rowerowe" :P

Trzeba to oblać ;)

Napisano

Bo pewnie nie powiedziałeś że mnie znasz, wtedy wymienili by Ci nawet powietrze w butelce od AirZounda :D

Swoją drogą, przejeżdżałem ostatnio obok Twoich bloków, krzyczałem i machałem ale Cie chyba nie było bo mnie tylko jakaś sąsiadka wiadrem rzuciła za zakłócanie ciszy nocnej :D:033: [skąd mogłem wiedzieć że u Was cisza nocna obowiązuje też o 3:15 w nocy :D]

Napisano

Z chęcią bym pojechał, ale musze troche podleczyć nogę po dzisiejszym wypadku :)

Zresztą według specjalistów z ICM-u jutro mniej więcej od 15 ma padać więc i tak bym długo nie pojeździł bo nie chce moknąć przed Masą ;) ;)

Napisano

Hej,

ja dziś troszkę zamierzam pojeździć...

W okoliach lazurowej (wawa) ruszam.... jak ktoś chętny to dajcie znać... raczej nie wcześniej niż 18:00-18:30

:P

pozdrawiam

R>

Napisano

Ja dziś razem z Przyjaciółką zwiedziłem [po raz n-ty :P] brzeg Kampinosu pomiędzy Dziekanowem Leśnym a Truskawiem :P

Pogoda boska, ale w samym Kampinosie troszke mokro ;)

A teraz wyjazd na parę dni i powrót w piątek ok. 16, w sam raz na Masę :)

Napisano

Sorki że sie wbijam w temat ale jeździcie czasem Wałem Wiślanym?! Czy nie kręci to nikogo ?!:) od 500 do 550 km wisły i z powrotem.. coś takiego :)

PzdR Wtrącające:P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...