Ecia Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 My z Rycerzem śmigamy w niedzielę . No, chyba, że faktycznie będzie tęga zlewa. Sobota: Targi; niedziela: Kampinos . Ustawka pod Rurą o 11.00 lub 12.00. Ktoś jeszcze chętny ? Pozdrówko zorganizowane .
Mod Team bikergonia Napisano 31 Marca 2006 Mod Team Napisano 31 Marca 2006 Lookas, hę z chęcią obejrzę Twój łańcuch w rzeczywistości, bo "zdjęcia kłamią". :wink: Niestety też wczoraj oglądałam pogodę i smutno mi się zrobiło, bo znowu zapowiadają opady. Ecia a jak będzie padać to też jedziesz?
Ecia Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 No, chyba, że faktycznie będzie tęga zlewa. Pozdrówko dla przypomnienia . Z ostatniej chwili (1.04., godz.15.00): Prognoza na jutro korzystna . Z Kacem jesteśmy umówieni na 12.00 pod Rurą. Cel: Kampinos (traska opracowana jeszcze w zeszłym tygodniu) . Kto ma ochotę na kąpiel w błotku - zapraszamy :wink: . Pozdrówko na niedzielę . Niedziela wieczór: Kąpiel w błotku nie wypaliła - Kampinos suchy i niemal bez śniegu! A zatem wiosna obecna . Na liczniku 76 km z hakiem, z czego trochę mniej niż połowa lasem. Pogoda genialna - w słońcu mogło dochodzić do 20*. Buty zimowe wędrują do szafy. A pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu bynajmniej nie było mi w nich za gorąco :034: ... W wycieczce udział wzięli: Kacu, Ecia, Rycerz oraz ich rowery . Powtórka z rozrywki (taka już konkretniejsza ) planowana jest wstępnie na sobotę, 8.04. Pozdrówko sprawozdawcze .
kacu Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 To ja tylko dodam, że tak właśnie było, pogoda - marzenie. Wycieczka jak na poczatek wiosny w sam raz. Zatem do nastepnego. Lookas, nie widziałem posta, a na targach i tak nie byłem, wiec moze na trasie sie spotkamy, lub na masie. Jak juz bywało
Krzysztof B. Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wszystkich na forum, Po bardzo długiej zimowej przerwie powracam na forum i powoli się rozkręcam ROWEROWO !!!!. Dla przebudzenia oraz pobudzenia pobiegłem 26.03 w Pół-maratonie Warszawskim (nie byłem ostatni), w ostatni piątek byłem na „Masie”, a za tydzień 09.04 będę w Otwocku na Mazovii. Ktoś się wybiera? PS: Ecia, gratuluję awansu
Mod Team bikergonia Napisano 3 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2006 U mnie 79km na liczniku. Pogoda ok. Jak to się stało, że nie spotkaliśmy się wczoraj? Jaką trasą jechaliście?
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Czarno-żółto-niebiesko-żółtym szlakiem od Lasek do Bożęcina Dużego przez Izabelin (tu odskoczył Kacu) i Mały Truskaw (stąd żółtym szlakiem rowerowym do Bożęcina i trasy 580). Czemu nie dobiłaś do nas pod Rurę :question: Pozdrówko do następnego razu . PS. Kilka fotek : Ecia na tle wiosny Kacu przy Kamieniu Ułanów Jazłowieckich Ecia i Kacu tamże Ecia i Rycerz przy skrzyżowaniu szlaków Portret rowerzystki Portret rowerzystki2 Prawie jak w domu To ostatnie zrobione na żółtym szlaku rowerowym, na trasie do Małego Truskawia. Ktoś sobie urządził wiosenne porządki ...
Shadowcat Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Gdzie jest miejscowość Bożęcin Duży? Często tam jeżdzę, ale takiej nie widziałem
Mod Team bikergonia Napisano 3 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2006 My wystartowaliśmy ok.9.30 Z Wawy przez Leszno do Roztoki,a stamtąd do Gdańskiej i pod namiot przy "górze śmieciowej"
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Gdzie jest miejscowość Bożęcin Duży? Często tam jeżdzę, ale takiej nie widziałem Szukajcie, a znajdziecie... Zwłaszcza, że jest duży . Pozdrówko tajemnicze .
Shadowcat Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Eej...prosze mnie w trąbe nie robić bo w okolicach Warszawy Duży to jest Borzęcin
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 A no racja. Dziękuję za odesłanie do ZASAD PISANIA NAZW MIEJSCOWOśCI. Pozdrówko zdyscyplinowane .
Mod Team bikergonia Napisano 4 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2006 Borzęcin Duży leży na trasie: Górczewska - Leszno (Żelazowa Wola). Pozdrower.
Krzysztof B. Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Coś chłodno na forum po zimie... :034:
Mod Team bikergonia Napisano 5 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2006 Adekwatnie do pogody. :glare:
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2006 Na ten weekend tyż odpadam :/ nadal brak suportu i co gorsze śrub do zamocowania tarcz do ramion korby :]
ShK Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Jedzie ktos z was na nocną mase krytyczna w wawie??
Mod Team bikergonia Napisano 7 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2006 Niestety ja nie mogę. :029:
Shadowcat Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Podejrzewam iż w ramach walki z nudą w nocy na NMK się pojawię
Ecia Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 A my w niedzielę przypuszczamy szturm na Kampinos - kto chętny, się tu wpisuje . Ustawka pod Rurą o 11.30. Pozdrówko słoneczne jak pogoda .
Sforek Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 W przyszlosci sie z wami ustawie na pewno, na razie jednak zbyt duzy obciach. Jestescie za bardzo pr0...
Shadowcat Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Sforek, ja tak samo myślałem jak po raz pierwszy jechałem na wycieczkę z Ecią i ekipą Ale zapewniam Cię że rzeczywistość jest fajniejsza i sam będziesz sie niecierpliwił że za wolno i za mało pr0 jeździmy ;-)
Ecia Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Sforek - zgadza się: tak wolno i mało pr0 jeździmy, że niektórzy wręcz marzną . Zatem zapraszamy w niedzielę pod Rurę . Obejrzysz sobie na żywo lampkę . Pozdrówko rekreacyjne .
QWEY564 Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 Trochę mokro... Chyba za tydzień się gdzieś wymknę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.