Marek06 Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Cześć, Rozwarzam kupienie roweru szosowego lub gravela. Możliwe, że przerobię go w późniejszym czasie na elektryka, ale na razie nie podejmuję decyzji. Zastanawiam się czy są jakieś ciekawe zloty/ustawki/wyścigi/eventy/imprezy dla szosy lub gravela na śląsku lub najlepiej w okolicach Katowic. Nigdy nie miałem roweru szosowego ani gravela więc chciałbym się wybrać na wydarzenie na moim poziomie. Najlepiej, żeby trwało do kilku godzin. Jeśli znacie jakieś ciekawe wydarzenia dla szosy/gravela lub rowerów elektrycznych w najbliższych miesiącach, które mi polecacie to proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja Jeżeli nigdy nie miałeś szosy ani gravela to na pewno nie jest dobrym pomysłem wybieranie się na jakąkolwiek ustawkę czy wyścig. Kup i poszukaj jakiejś grupy początkującej na FB/stravie i zobacz na czym polega jazda w grupie. Pytanie śmierdzi reklamą ale niech stracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek06 Napisano 27 Maja Autor Udostępnij Napisano 27 Maja @olo850 dzięki za odpowiedź. To nie reklama. Poszukam na FB/stravie. Chodzi mi o to, że szukam jakiejś grupy dla początkujących i jeśli znacie jakieś grupy otwarte dla początkujących to prosiłbym, żebyście napisali i wysłali linka tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariumario Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września I ja bym się z chęcią wybrał z "amatorami" na małą wyprawę rowerową po śląsku. Więc jak będzie się ktoś wybierał to poproszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi