Skocz do zawartości

[Rower] jaki rower wybrac do 5tys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam przymierzam sie do kupna roweru i nie wiem jak sie do tego zabrac niniejszym chodzi tu o budzet i znajomosc moja bo szukam roweru ktorym bede mogl jezdzic po asfalcie na mniejsze wyprawy cos w stylu 30km i gdzie bede mogl wjechac do lasu i na spokojnie pozjezdzac z tras przy tym skaczac z hopek zalezy mi na rowerze ktory wytrzyma to i nie rozwali sie po miesiacu myslalem nad Dirtem bo na cos drozszego brakuje budzetu mowie tu o cenie do 5tys

Jaki wedlug was rower bylby do tego dobry?

Napisano

@NerfMe ten Bluebird pro 29 outlet bedzie wytrzymaly?

w moim ostatnim rowerze po parunastu skokach zepsuly sie przezutki i boje sie oto ze w kolejnym to samo bedzie a dodam ze rower mial miesiac 

Napisano

Przerzutki się mogą zepsuć w każdym rowerze...

Generalnie Dartmoory są projektowane z myślą o skokach. Weź tylko pod uwagę, że w tej cenie jest tylko rozmiar L oraz to, że koszty serwisu fulla, które są znacząco wyższe od serwisu sztywnego roweru. 

Napisano

Mowa tu o dircie bo wlasnie rower kupiony juz bym ulepszal z czasem i bym na nim progresowal czyli od malych do coraz wyzszych bym latal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...