szczvrr Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Cześć, chcę się przesiąść z sprężyny na powietrzny, służyć ma do jazdy głównie do jazdy po lesie, skoki nieduże, czasem trochę streetu, jakies małe schody, pierdoły. Myślę o ROCK SHOX Recon Silver RL Solo Air 120mm. Coś może lepszego w tej cenie? Skok taki mi wystarczy, sprezyne mam 100xd ewentualne serwisy sam ogarne Pytanie czy da rade? Katowany nie bedzie tez, bo nie jezdze czesto, i tak jak wyzej, raczej malo ekstremalna jazda, skoro dawalem rade na sprezynie XD (rower spec rockhopper 27.5 z 2022, ale w sumie tylko kokpit oryginalny zostal, ale to chyba bez znaczenia xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Zasadnicza wada tego amortyzatora to b.miękka powłoka na stalowych i rdzewiejących goleniach górnych. Jeśli ważysz do 80kg to lepszym wyborem będzie judy gold albo markhor. Jak więcej to reba lub machette. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczvrr Napisano 12 Maja Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 60kg waże, a też kwestia taka ze tego recona mam na promce za 850zl, pytanie czy ten judy gold będzie dużo lepszym wyborem? czy warto dokładać? to jednak parę stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Recon silver to jest zło. Trzeba być wariatem żeby zapłacić za to 500zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi