heiser092 Napisano Piątek o 06:26 Autor Napisano Piątek o 06:26 (edytowane) 10 godzin temu, NerfMe napisał: Laufey to ciężka trailówka do haratania w terenie. Zdecydowanie bardziej uniwersalnym, lżejszym i ciekawszym wyborem pod Twoje wymagania będzie Raven. Co mam rozumieć poprzez ciężkie haratanie? W sensie że będzie bardziej wytrzymały? Bo sam osprzęt (tak mi się wydaje) ciekawszy ma Focus? z drugiej strony jak Krossa nie połamałem to może i Focusa też nie 🤣 ciężki jakoś bardzo też nie jestem. 85kg Edytowane Piątek o 06:30 przez heiser092 Cytuj
heiser092 Napisano Piątek o 07:15 Autor Napisano Piątek o 07:15 Rower kupiony. Focus jedzie do domku 🙂 Cytuj
NerfMe Napisano Piątek o 07:23 Napisano Piątek o 07:23 (edytowane) 57 minut temu, heiser092 napisał: Co mam rozumieć poprzez ciężkie haratanie? W sensie że będzie bardziej wytrzymały? Bo sam osprzęt (tak mi się wydaje) ciekawszy ma Focus? z drugiej strony jak Krossa nie połamałem to może i Focusa też nie 🤣 ciężki jakoś bardzo też nie jestem. 85kg Chodzi o to, że Laufey waży ponad 14 kg, ma strasznie płaski kąt główki ramy, widelec z 140 mm skoku, jest to rower bardziej przeznaczony na zjazdy w trudnym terenie niż na jazdę po lesie. Gratuluję zakupu, ten Focus wydaje się fajnym rowerem. Edytowane Piątek o 07:24 przez NerfMe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi