rafalewy Napisano 7 Października 2023 Napisano 7 Października 2023 Witam, mam duży problem. Nie potrafię dokonać ostatecznego wyboru pomiędzy Kross Esker 6.0, a Giant Revolt 1. Ceny które dogadałem w salonach przemawiają na korzyść Krosa (tańszy o 600 złotych). Dodam tylko że moja jazda odbywa się w 70 procentach asfaltem. Proszę o pomoc nie mam za dużo czasu odnośnie wyboru. Bo rowery znikają z salonów. Cytuj
daihat Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Powinieneś kupić to co bardziej Ci się podoba, zwłaszcza jeżeli mogłeś zobaczyć rowery na żywo. Zwłaszcza, że osprzęt, geo i cena bardzo podobne. Cytuj
Artur85 Napisano 13 Października 2023 Napisano 13 Października 2023 Kross wypada cenowo lepiej, bo i podzespoły są i trochę lepsze (choć pewnie różnicy i tak by się nie wychwyciło podczas jazdy). Giant teoretycznie lżejszy o 0,5kg oraz przede wszystkim fabrycznie jest na tubeless. Z drugiej strony jak kolega wyżej pisze, ostatecznie gdy różnice nie są duże kupmy to co nam się bardziej podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi