GniewnyArbuz Napisano 27 Września 2023 Napisano 27 Września 2023 Cześć, ma ktoś doświadczenie z porównania geometrii ram obu tych modeli Eskera? W sklepie GreenBike różnica cen pomiędzy tymi modelami nie jest jakaś kosmiczna a Esker 4.0 chyba jednak posiada lepszy materiał ramy przy takim samym osprzęcie MS. Również chciałbym wiedzieć trochę więcej o samym sklepie, czy ten zawrotne promocje to nie bait na osób chcących kupić "tanio i szybko" ale kosztem obsługi klienta itp? Cytuj
Mihau_ Napisano 28 Września 2023 Napisano 28 Września 2023 Cytat ma ktoś doświadczenie z porównania geometrii ram obu tych modeli Eskera? Pomijalne różnice Cytat a Esker 4.0 chyba jednak posiada lepszy materiał ramy Z tym, że lepszy to bym się nie rozpędzał w tej kategorii cenowej. Sensowna stalowa rama kosztuje 2x więcej niż ten rower. W tym przypadku stalowa rama jest po prostu mniej popularna więc na swój sposób ciekawsza. Ale jeśli chcesz wiedzieć czy będzie robić różnicę podczas jazdy - nie Cytuj
hawkeye Napisano 30 Września 2023 Napisano 30 Września 2023 Próbowałem kupić rower w dwóch sklepach stacjonarnych tej marki. W jednym było średnio w drugim tragedia. Zadzwoniłem też na infolinię opisać sposób obsługi jakiego doświadczyłem. Pan mi powiedział że mogę kupić na stronie jeśli nie jestem zadowolony z salonu... Też prowadzę firmę handlową, nie wyobrażam sobie tak traktować klientów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi