Skocz do zawartości

[kosz rowerowy] jaki kupić

silemt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jaki mocny kosz na bagażnik tylny do max 100-200zł dla psa średniej wielkości do 25kg (będzie siedział :P) polecacie? Może być nawet nie dedykowany rowerom, byleby był mocny, nie wiklinowy, najlepiej metalowy w druty lub  z jakimiś otworami, by można było zamocować dobrze do bagażnika, sztycy itp.

Ewentualnie może polecicie jakieś ,,castoramowe'' rurki i akcesoria do ich łączenia, żeby skonstruować sobie mini kojec, tylko tak, by obeszło się bez cięcia rur

Czy to by wypaliło? Dodam, że mam taki rower (link) i bagażnik (link)

Przyczepkę już rozważałem, ale wiadomo jak to jest z czymś takim kiedy nie jeździ się tylko po ulicach ,,równiutkich" hehe

https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-kands-29-guardian-piaskowo-niebie-21-r23-13516448988?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=9a70cdba-1cf6-465d-88bc-513a4c393782#

https://allegro.pl/oferta/bagaznik-rowerowy-tylny-aluminium-uniwersalny-50kg-11616160315?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=0f04a2f8-b575-4257-b597-e1ce982098b7#

Z góry dziękuję za pomoc : ]

Napisano
14 godzin temu, silemt napisał:

będzie siedział

Będzie albo nie będzie. Pies koleżanki cały czas stoi i wystawia łeb z jednej albo z drugiej strony żeby lepiej widzieć gdzie się jedzie. Ale waży 10 kg więc zbytnio nie przeważa. Jak Twój zacznie się wiercić to przy tej wadze trudno będzie o stabilną jazdę. Koleżanka finalnie kupiła przyczepkę dla psa i uważam że to jest najlepsze rozwiązanie.

Napisano

Będzie siedział - chodziło mi o to, że wymiary pod siedzenie się różnią od leżenia, leżąc ok. 100cm, siedząc o połowę mniej, hehe

To fakt, przyczepka najbardziej się sprawdzi, choć żyję nadzieją, że ktoś mądrzejszy ode mnie znajdzie sposób jak to rozwiązać z koszykiem

A polecisz mi jakąś przyczepkę do 500zł najtaktyczniejszą? (szybki montaż i demontaż, praktyczne szybkie, bezproblemowe składanie całości w jedną ,, kupkę "? 

Napisano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...