marek231 Napisano 14 Sierpnia 2023 Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć wszystkim Od razu napiszę, że nie siedzę zbytnio w rowerach. Po zakończeniu "kariery piłkarskiej" szukałem jakiejś nowej aktywności i od maja zacząłem sobie tak na poważniej jeździć na rowerze górskim 3-4 treningi (ok 250km/tyg). Trasy raczej płaskie z mniejszymi/większymi podjazdami. Niestety, na dłuższą metę mija się to z celem, dlatego potrzebuję pomocy przy wyborze szosy do max 10 tys. Mój wzrost: 190cm, waga: 88 (chcę zejść do 75-78). Trochę poczytałem forum i widziałem, że wielu z Was poleca markę SENSA. W stosunku jakość cena mają bardzo dobre rowery. Znalazłem coś takiego https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-giulia-g3-disc-ultegra-2023/ Rower będzie służył do właśnie takich treningów 250-300 km/tyg, szybszych wypadów po za miasto. Na razie nie planuję startować w zawodach, ale kto wie co będzie w przyszłości. Na ten moment wystarczy mi mierzenie czasu i uzyskiwanie coraz to lepszych wyników 😀 Proszę o pomoc czy powyższy rower to fajna opcja? Czy może do 10k znajdę coś lepszego w stosunku jakość/cena? Za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez marek231 Cytuj
Sobek82 Napisano 15 Sierpnia 2023 Napisano 15 Sierpnia 2023 Tak, będzie na ten moment aż nadto. Cytuj
Mihau_ Napisano 15 Sierpnia 2023 Napisano 15 Sierpnia 2023 8 godzin temu, marek231 napisał: Czy może do 10k znajdę coś lepszego w stosunku jakość/cena? Żeby kupić coś lepszego sprzętowo musiałbyś się zakręcić w okolicach 15. Ten rower jest na dzisiaj nie do pobicia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi