a55a5ino Napisano 25 Czerwca 2023 Napisano 25 Czerwca 2023 Czołem, Rower Kands Maestro z 2014. Zauważyłem że hak przerzutki jest lekko skrzywiony, odkręcając go widzę również że gwint jest zjechany przez co krzywo się wkręca. Bardzo bym prosił o podpowiedź jakiego haku szukać do tej ramy. Widziałem temat ale niestety link nie działają, a szukanie po "typ b" nie przynosi rezultatu. W załączeniu zdjęcie pacjenta. Cytuj
Kettler Napisano 25 Czerwca 2023 Napisano 25 Czerwca 2023 Hak dobierasz do konkretnego producenta roweru, modelu i rocznika. Jak to nie zadziała to szukasz zamiennika ale do tego musisz zdjąć hak i mieć dokładne wymiary. Pozostaje jeszcze możliwość prostowania, jeżeli gwint się do czegoś nadaje są specjalne przyrządy. wydatek od 50 zł w górę… Cytuj
Dokumosa Napisano 25 Czerwca 2023 Napisano 25 Czerwca 2023 Wygląda jak kross dp-5. Trzeba sprawdzić od drugiej strony. Cytuj
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Wygląda jak jeden z najbardziej typowych haków. Wykręcasz i robisz tour po okolicznych sklepach. Kup sobie od razu dwa. Hak to taka rzecz, że lepiej mieć w zapasie. Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi