girek Napisano Poniedziałek o 18:14 Napisano Poniedziałek o 18:14 @bzyk69 gdzie kupowałeś rower? zaciekawił mnie Silex ale wolałbym kupić w jakimś sklepie stacjonarnym, który doradzi to i owo a jesteśmy z tej samej okolicy... Cytuj
bzyk69 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Rower kupowałem w Bike Atelier, na Bielskiej 38a w Pszczynie. Oni chyba są przedstawicielami Meridy - generalnie mają dam dość duży wybór rowerów tej firmy. Pracuje tam bardzo dobry mechanik rowerowy, z którym można konkretnie pogadać - jak się trafi że ma trochę wolnego i akurat jest w pracy A sprzedawcy jak to sprzedawcy - będą Ci wciskali to co akurat mają na półce. Nie sugeruj się tym co sprzedawca mówi. W dniu 12.10.2025 o 22:29, ic1856 napisał: Hejka forumowicze, planuję zmienić rower i zakładam, że będzie to przesiadka z wysłużonego trekkinga krossa transa 5.0 na gravela. To dokładnie tak jak ja. Również przesiadałem się z trekkinga krossa trans 5 Wymiary podobne (ja mam 180cm). Nawet nie myśl o L. Zresztą jak przysiądziesz się do M to on i tak będzie Ci się wydawał długi, będziesz na nim mocno wyciągnięty do przodu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi