Silence Napisano 3 Czerwca 2023 Napisano 3 Czerwca 2023 Witam! Na sprzedaż praktycznie nowy rower TREK DUAL SPORT 3 2022 w kolorze Matte BLACK w rozmiarze M. Link do sklepu ze specyfikacją. Rower zakupiony 30.03 w sklepie DobreRowery, natomiast użytkowany od połowy kwietnia. Wykorzystywany jedynie na dojazdy do pracy, około 15 km dziennie po asfaltowej ścieżce rowerowej. W rowerze zamontowane dodatkowo błotniki w kolorze „Carbon” oraz nóżka Giant City. Jest to mój pierwszy rower od X lat i niestety ale nie trafiłem z rozmiarem i mam zamiar poszukać jednak czegoś innego, błąd amatorski. Następnym razem pojadę już do sklepu, zrobię przymiarki i dopiero podejmę decyzję zamiast kupić w ciemno. Cena: 3 200 zł Rower znajduje się we Wrocławiu. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 Zdjęcie 8 Zdjęcie 9 Zdjęcie 10 Zdjęcie 11 Zdjęcie 12
Mod Team bogus Napisano 11 Czerwca 2023 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi