keltu Napisano 22 Kwietnia 2023 Napisano 22 Kwietnia 2023 Ma ktoś jakiś lepszy pomysł na przewożenie hamaka bez dodatkowych akcesoriów jak bagażnik i żeby było to w miarę stabilne? Wcześniej na gravelu miałem miejsce na kierownicy pod pancerzami teraz nie ma szans. Kombinuje i na razie wymyśliłem coś takiego, spiąłem to 2 trokami no i jest prawie idealnie tylko jeszcze delikatnie zahaczam nogami. Na górnej rurze raczej nie ma szans bo raz będzie się bujać a dwa nawet bez bujania będę zahaczał nogami bo jest dość szeroki. Coś takiego było by idealne tylko jak to zrobić.. Edit: Plecak oczywiście odpada
RabbitHood Napisano 22 Kwietnia 2023 Napisano 22 Kwietnia 2023 Jest ok tylko musisz go wysunąć bardziej do tyłu (deseczka?). albo zamiast w poprzek to zamontować wzdłuż. Od spodu siodełka montujesz deseczkę by szła do tyłu i do niej doczepiasz torbę po czym stabilizujesz całość łapiąc torbę za sztycę. Przypomniałeś mi, że w tym roku miałem kupić hamak!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.