AdrianoPL83 Napisano 16 Lutego 2023 Napisano 16 Lutego 2023 Witam. Posiadam rower z napędem 2x9 alivio/acera, szukam klamkomanetek hydraulicznych do roweru z prostą kierownicą. Są w ogóle takie bo nigdzie nie mogę znaleźć ?
Sobek82 Napisano 16 Lutego 2023 Napisano 16 Lutego 2023 Klamki kupujesz/montujesz odrębnie nie bacząc na manetki, jeśliś posiadasz zintegrowane "klamkomanetki'' mechanico puertorico to musisz zanabyć odrebnie na obejmy manetkos i klamkos. Vamos Pozdrow'eros
Mod Team sznib Napisano 17 Lutego 2023 Mod Team Napisano 17 Lutego 2023 Nowych już od dawna nie kupisz, tylko używki, np: https://www.olx.pl/d/oferta/klamkomanetki-shimano-xtr-3x9-st-m965-hydrauliczne-CID767-IDLo3xN.html Ale lepiej przejść na osobne manetki i klamki hamulcowe.
AdrianoPL83 Napisano 17 Lutego 2023 Autor Napisano 17 Lutego 2023 Właśnie mam osobno manetki i hamulce a chciałbym klamkomanetki. Nie mogłem nigdzie znaleźć, nie dziwne skoro już ich nie produkują, trudno. Dziękuje za info.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.