Skocz do zawartości

[poszukuję] śrubka do telefonu

spidelli

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, temat nie do końca nierowerowy ale jednak dotyczy telefonu. Czasami wożę w zapasie taki młotkofon Kruger&Matz Iron2 (z nostalgii za Samsungiem Solidem B2710).

Żeby telefon był czymś więcej niż tylko latarką albo powerbankiem, muszę do niego od czasu do czasu wrzucić kartę sim a producent wymyślił, że trzeba w tym celu odkręcić tylną pokrywę, którą trzymają 4 śrubki. Któregoś razu przy dokręcaniu ukręciłem taką g.wnolitową śrubkę. Na portalu aukcyjnym śrubek z rozbiórki brak, muszę szukać wśród zwykłych śrubek. Nie wiem nawet, co wpisać w szukajkę. Może ktoś podpowie po wyglądzie:

DSC_5428_polarr.thumb.jpg.e6bb98d62221f733643fb1e3e71c0029.jpg

Napisano

Napisz mi w poniedziałek ok. 10:00 wiadomość. Mam w robocie pojemnik z pierdyliardem różnych śrubek z demontażu sprzętu komputerowego itp., może znajdę coś pasującego.

Napisano

Tak myślałem, że coś z komputerowych albo jakiejś drobnej elektroniki. Poza tym Chińczyki trochę tych padłofonów nastrugali pod różnymi "markami" ale jak na złość nic nie widzę podobnego...

Dzięki! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...