maro240 Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 Witam ,posiadam licznik wahoo element bolt v2 i używam go w dwóch rowerach, ustawione mam swoje pola danych w tym moc , kadencję itp ,ale po przesiadce na inny rower gdzie nie mam wszystkich czujników np.pomiaru mocy czy kadencji w liczniku znikają mi pola danych których wahoo czujników nie wykrywa i zastępuje je innymi a powrocie na pierwszy rower muszę od nowa ustawiać swoje pola danych .Czy jest możliwość zablokowania ekranu abym miał jeden układ graficzny mimo nie podpietych czujników do niektórych pól danych
Mihau_ Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 Nie masz w wahoo różnych profili aktywności żeby z jednego korzystać na jednym rowerze a na drugim z innego?
heavy_puchatek Napisano 6 Stycznia 2023 Napisano 6 Stycznia 2023 Domyślnie w Bolcie nic się nie zmienia po przesiadce na cokolwiek innego. Jeżeli jadę na przykład rowerem bez pomiaru - to po prostu w rubryczce "moc 3 sekundy" jest N/A i tyle. Nie ma czujnika to nie ma mocy. W starym Bolcie było tak samo. Nie wiem co jest pozmieniane w twoich ustawieniach czy profilu, ale tam bym szukał. Domyślny jest właśnie jeden układ.
maro240 Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Napisano 6 Stycznia 2023 Poszukam ale szukałem już wiele razy i nic a mam tak że jadę na mocy ok a jak jadę beż to znika mi pole mocy a pojawią się pole np kilojoules
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.