Marcin8452 Napisano 1 Listopada 2022 Napisano 1 Listopada 2022 Cześć, jestem posiadaczem amortyzatora FOX talas 32 rlc (prawdopodobnie z 2008 roku). Chciałem dokonać serwisu tego amortyzatora (posiadam go kilka lat i był niewiele używany). Posiadam odpowiedni olej oraz części. Niestety znalazłem do tej pory tylko jedną instrukcję do tego amortyzatora od producenta w formacie pdf. Biorąc pod uwagę ilość oringów i uszczelek jakie są w zestawie do serwisu tego amortyzatora boję się, że nie poradzę sobie z jego serwisem sam. Chętnie odpłatnie wykonałbym serwis takiego amortyzatora wspólnie z kimś, kto ma w tym doświadczenie, aby w przyszłości samemu sobie z tym poradzić. Ewentualnie zlecę komuś dokonanie tego serwisu (beze mnie), a sam dostarczę wszystkie potrzebne uszczelki i części (już niedostępne nigdzie). Niestety obecnie serwisy dzielą się na 2 kategorie: 1) nie serwisują amortyzatorów (w szczególności fox'a) 2) serwisy specjalizujące się w serwisie amortyzatorów foxa nie chcą serwisować tego konkretnego amortyzatora, bo jest stary Będę wdzięczny za pomoc i kontakt do osób/miejsc gdzie mogę uzyskać pomoc przy serwisie tego amortyzatora.
Marcin8452 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Napisano 1 Listopada 2022 Jestem w stanie dojechać w różne rejony. Często jestem w Warszawie, mieszkam na Mazurach więc woj. warmińsko-mazurskie, podlaskie, mazowieckie i ewentualnie pomorskie są dla mnie najwygodniejsze, jeśli chodzi o dojazd. Natomiast jeśli ktoś, kto mi pomoże jest dalej, to rozważyłbym podjechanie ewentualnie wysyłkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.