Fafor Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Cześć, szukam jakiegoś taniego i prostego ale zarazem w miarę dokładnego licznika kadencji i prędkości. Cały zestaw najlepiej bezprzewodowy. Coś polecacie ?
keltu Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 iGS10s + 2 czujniki Magene S3+. Przejrzyj sobie też Aliexpress może znajdzie się taniej.
Fafor Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Napisano 11 Sierpnia 2022 Dzięki. Na shopee nie robiłem zakupów jeszcze. To z chin idzie? Bedę musiał cło zapłacić i czekać miesiąc? Dodatkowe pytanko, czy potrzebuję ten odbiornik iGS10s czy mogę to podłączyć pod telefon? : )
keltu Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Dodatkowych opłat z Shopee nie ma (zresztą z Aliexpress również od dłuższego czasu), jak nie robiłeś na Shopee zakupów to jeszcze dostaniesz dobry kupon na 1 zakup. Leci z Chin ok 2 tygodni, możesz też kupić w polsce za 400 ale pisałeś że ma być tanio. 😉 Teoretycznie te czujniki można chyba sparować z telefonem jeśli obsługuje technologię ANT+ potrzebowałbyś jeszcze aplikacji która się połączy z tymi czujnikami i będzie wyświetlać z nich dane.
keltu Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Jakbyś zamawiał z Shopee to polecam też skorzystać sobie z cashbacku na Letyshops (link z refem na dyszkę), cashback to będzie chyba coś koło 30-40 zł.
nossy Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Wspomniany igsport lub bryton 15e lub 15neo. Ja mam brytona 420 z czujnikiem prędkości igsport, paskiem hr z deca i chodzi to super. Bardzo szybko się łączy, nic nie zrywa. Kadencję ciągnę z pomiaru mocy, ale można zainstalować drugi czujnik pod kadencję lub kupić jakiś 2w1.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.