Millerek Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca (edytowane) Nie wiem czy liczy pełne tylko cykle, chociaż czasami miałem odczucie ze faktycznie może to być prawda, ale nieam pewności. Średnia wychodzi około 116km na jeden cylkl. Ale mogę zrobić 135 jak i 85km na pełnej bateri. Jeżdżę przeważnie do rezerwy, czasami na 6% wracam do domu, na 2% tez się zdarzyło... Przeważnie zużywam do poziomu 10-15% i w domu go ładuje. Hamulce... Fakt jest taki że bardzo długo mi wytrzymały, powinienem je już dawno wymienić bo tarcze maja graniczą grubość no i są fioletowo brązowe, są przegrzane. Nadal na nich jeżdżę bo hamują poprostu dobrze. PS. W moim poście powyżej zrobiłem błąd, zamiast 8.500km powinno być 6.500km na kasecie X01 👍 Odnośnie haka : po wyprostowaniu przerzutki, zrobiłem jeszcze kilka jazd, postanowiłem sprawdzić czy hak jest prosty, no i po zdjęciu koła zobaczyłem że trzeba hak wymienić... przerzutka jeździ nadal 👍 Edytowane 4 Czerwca przez Millerek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi