dww3 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zakupiłem korbę powyżej z linka i teraz szukam zębatki. Najchętniej brałbym coś od Garbaruka bo ma fioletowe ale jaki offset do tej korby musi mieć moja zębatka. Korba ma chainline 48.8 tylko pytanie skąd liczone, mam tak dobrać aby mi wyszło między 48 a 50 przy piascie 142? Cytuj
KSikorski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Oryginalna tarcza SM-CRM70 lub SM-CRM81 daje linię łańcucha 50,4mm na korbie MT600. (Wartość 48,8mm dotyczy zestawu dwóch tarcz). Banless i deckas dają około 51,5mm linii łańcucha. Mają nieco mniejszy offset niż oryginał. Deckas kosztuje 45zł już z wysyłką z allegro, proponuję wziąć na próbę i przymierzyć. Uwaga - śruby mocujące tarcze w układzie 2x mogą być za krótkie do tarczy 1x. Zależy od konkretnej tarczy. Edytowane 2 godziny temu przez KSikorski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi