Skocz do zawartości

[1900zł] Rower crossowy dla kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,
szukam roweru crossowego dla kobiety w cenie do 1900zł. Ciągle czytam o kasetach - żeby wolnoobiegi omijać i celować w kasetę. Jedyny rower z kasetą jaki udało mi się znaleźć w tej cenie to:
DEMA Arosa Lady 2

Warty jest coś ten sprzęt? Czy jest coś lepszego w tej cenie?

Napisano

Czyli co może być? No jest bezrybie straszne niestety i znalezienie czegoś w tej cenie jest dobrym wyzwaniem. Ceny poleciały w kosmos względem tego jak 2 lata temu kupowałem sobie Crossa Lazaro.

Napisano

W tej cenie całkiem rozsądne graty - takie właśnie "lazaropodobne" powiedziałbym (odpowiednik pi razy drzwi ich wersji V2)

Nie wiem skąd jesteś ale ostatnio w Auchan był "rzut" trekkingów  - najdroższe z nich wyglądały całkiem  całkiem.  Najwyżej trzeba by sprawdzić jakość składania, która w hipermarketowcach może być różna różnista....

Napisano

Kolor czarny mocno nie podszedł.
Zwróciłem uwagę na model DEMA Arosa Lady 1
Różnica główna to inna kaseta -  SHIMANO HG200 7 speed 12-28z

Cena jest również bardziej atrakcyjna gdyż kosztuje tylko 1500zł. Waga jest chyba OK - niecałe 17kg.
Czy będzie OK ten rowerek? Znalezienie trekkingowego do 2000zł z kasetą graniczy z cudem więc ten rower wygląda jak dobra oferta ale się nie znam :)

Napisano

Daj link. Twój wzrost? Waga?

W dniu 4.04.2022 o 00:31, macko555 napisał:

2 lata temu kupowałem sobie Crossa Lazaro

A co z nim nie tak? Co Ci nie odpowiada?

Napisano

Jaka cena taki osprzęt tylko nie licz, że on waży niecałe 17 kg... Jedynie możesz popatrzeć jeszcze na Kands.

Propozycja Decathlonu przebija wszystko.

29 minut temu, Pablo59 napisał:

Nie dla siebie szuka jak pisał

Nie założyłem okularów 😀.

Napisano

Pięknie dziękuję wszystkim za pomoc! Dla tego właśnie wolę doradzić się fachowców niż brać na przysłowiową "pałę" :D

Wziąłem białego Alfa CIty, we wtorek ma dotrzeć. Jeszcze raz serdeczne dzięki :)

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...