Skocz do zawartości

[2500zł] rower dirt ns bike zircus 2020 - opłaca sie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nowy tyle kosztował. Więc, zakładając że musi być zużyty to nie. A amor to tam na starcie jest/był do wymiany jak ma to być rower do skakania a nie na dojazdy do szkoły. Weź tez pod uwagę że piasta jest pod 9mm więc wielkiego upgrade widelca się i tak nie zrobi. 

Z drugiej strony - za 2500 ciężko pewnie cokolwiek kupić. 

Napisano

a ty co bys proponował do 2500 bo to jedyna opcja jaką znalazłem chcialem zlozyc sobie dartmoora z ramą 26p z 2017 ale nie starczylo by siana raczej

widzialem jeszcze uzywanego dartmoora na olx za 1800 z 2019 tylko pisalo ze piasta do wymiany

Napisano

Nie mam pojęcia co teraz można kupić za te pieniądze, pewnie używkę jakąś znajdzie, ale to zawsze kwestia tego jak bardzo jest zajechana. Gamer Intro to teraz już ponad 3k, i kto wie co będzie z dostępnością. 

Opcja złożenia takiego taniego roweru, jak udałoby się upolować ramę to niegłupia opcja, ale trzeba to komuś zlecić. 

Poczekaj do wiosny, będę porządki robił w garażu i leży tam praktycznie nowa rama 26p, nie pamiętam który rok, zielona, tylko Long :P

Napisano
  W dniu 31.03.2022 o 09:15, MikeSkywalker napisał:

Nie mam pojęcia co teraz można kupić za te pieniądze, pewnie używkę jakąś znajdzie, ale to zawsze kwestia tego jak bardzo jest zajechana. Gamer Intro to teraz już ponad 3k, i kto wie co będzie z dostępnością. 

Opcja złożenia takiego taniego roweru, jak udałoby się upolować ramę to niegłupia opcja, ale trzeba to komuś zlecić. 

Poczekaj do wiosny, będę porządki robił w garażu i leży tam praktycznie nowa rama 26p, nie pamiętam który rok, zielona, tylko Long :P

Rozwiń  

long na mnie za duża a opłaca sie tego dartmoora? za 1800 tylko bylo napisane ze tylna piasta do wymiany amor marzocchi dj3 i gripy do wymiany kupilbym jeszcze do niego opony schwable  billy bonkers i chyba git by bylo co sadzisz275977796_4570353186403811_2810344704344

Napisano

Stan, stan i jeszcze raz stan. Jak ktoś mądrze powiedział "czujesz się na siłach żeby ocenić stan roweru kup używkę, jeśli nie to albo przygotuj na wydatki albo idź w nowy". Przednie koło nie jest drogie, więc generalnie grunt żeby rama była cała i amor niezajechany. 

Napisano

to chyba kupie tego nsa za 2500zł albo poczekam do konca czerwca i tak na razie nie mam czasu na jazde tylko jak cos na wakacjach bo robota jest dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.