jelop360 Napisano 31 Marca 2022 Napisano 31 Marca 2022 czy opłaca sie dirta ns bike zircus 2020 na poczatek? do skakania na malych hopkach pozniej ewentualnie wymienic amora
MikeSkywalker Napisano 31 Marca 2022 Napisano 31 Marca 2022 Nowy tyle kosztował. Więc, zakładając że musi być zużyty to nie. A amor to tam na starcie jest/był do wymiany jak ma to być rower do skakania a nie na dojazdy do szkoły. Weź tez pod uwagę że piasta jest pod 9mm więc wielkiego upgrade widelca się i tak nie zrobi. Z drugiej strony - za 2500 ciężko pewnie cokolwiek kupić.
jelop360 Napisano 31 Marca 2022 Autor Napisano 31 Marca 2022 a ty co bys proponował do 2500 bo to jedyna opcja jaką znalazłem chcialem zlozyc sobie dartmoora z ramą 26p z 2017 ale nie starczylo by siana raczej widzialem jeszcze uzywanego dartmoora na olx za 1800 z 2019 tylko pisalo ze piasta do wymiany
TheJW Napisano 31 Marca 2022 Napisano 31 Marca 2022 4 minuty temu, jelop360 napisał: tylko pisalo ze Było napisane* Gdy brakuje SIANA - zadzwoń do Bociana.
MikeSkywalker Napisano 31 Marca 2022 Napisano 31 Marca 2022 Nie mam pojęcia co teraz można kupić za te pieniądze, pewnie używkę jakąś znajdzie, ale to zawsze kwestia tego jak bardzo jest zajechana. Gamer Intro to teraz już ponad 3k, i kto wie co będzie z dostępnością. Opcja złożenia takiego taniego roweru, jak udałoby się upolować ramę to niegłupia opcja, ale trzeba to komuś zlecić. Poczekaj do wiosny, będę porządki robił w garażu i leży tam praktycznie nowa rama 26p, nie pamiętam który rok, zielona, tylko Long
jelop360 Napisano 31 Marca 2022 Autor Napisano 31 Marca 2022 2 minuty temu, MikeSkywalker napisał: Nie mam pojęcia co teraz można kupić za te pieniądze, pewnie używkę jakąś znajdzie, ale to zawsze kwestia tego jak bardzo jest zajechana. Gamer Intro to teraz już ponad 3k, i kto wie co będzie z dostępnością. Opcja złożenia takiego taniego roweru, jak udałoby się upolować ramę to niegłupia opcja, ale trzeba to komuś zlecić. Poczekaj do wiosny, będę porządki robił w garażu i leży tam praktycznie nowa rama 26p, nie pamiętam który rok, zielona, tylko Long long na mnie za duża a opłaca sie tego dartmoora? za 1800 tylko bylo napisane ze tylna piasta do wymiany amor marzocchi dj3 i gripy do wymiany kupilbym jeszcze do niego opony schwable billy bonkers i chyba git by bylo co sadzisz
MikeSkywalker Napisano 31 Marca 2022 Napisano 31 Marca 2022 Stan, stan i jeszcze raz stan. Jak ktoś mądrze powiedział "czujesz się na siłach żeby ocenić stan roweru kup używkę, jeśli nie to albo przygotuj na wydatki albo idź w nowy". Przednie koło nie jest drogie, więc generalnie grunt żeby rama była cała i amor niezajechany.
jelop360 Napisano 31 Marca 2022 Autor Napisano 31 Marca 2022 to chyba kupie tego nsa za 2500zł albo poczekam do konca czerwca i tak na razie nie mam czasu na jazde tylko jak cos na wakacjach bo robota jest dzieki za pomoc
MikeSkywalker Napisano 31 Marca 2022 Napisano 31 Marca 2022 To dokładaj na kupkę, jak się da. Ale trzymałbym rękę na pulsie bo jeśli chodzi o nowe jest rzut rowerów na wiosnę i znikają szybko (tak było w poprzednich sezonach).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.