Franc Napisano 2 Lutego 2022 Napisano 2 Lutego 2022 Mam Alfine 11di2 z napędem MU-UR500, mam kabelki EW-SD50, jest wyświetlacz SC-MT800, są przyciski SW-E7000-R, jest podstawka BM-DN100S z naładowaną baterią SM-BTR1. Wszystko podłączone a jednak wyświetlacz się nie włącza, napęd zmiany biegów też nie działa. Jak to obudzić? Czy musi być jakaś sekwencja naciskania czegoś? czy wstaje samo z siebie? Dlaczego nie chce się obudzić?
ArtGD Napisano 3 Lutego 2022 Napisano 3 Lutego 2022 Spróbowałbym zrobić update firmware'u baterii https://bike.shimano.com/en-EU/e-tube/project.html
Franc Napisano 3 Lutego 2022 Autor Napisano 3 Lutego 2022 Załadowałem program. Qrła, według papierowej instrukcji SC-MT800 powinien pasować do kompletu, według programu nie. Bez wyświetlacza (lub jakiegokolwiek przycisku menu) zaś system nie chce działać. Mać. Pewnie dlatego nie chciał się obudzić. Chimeryczne badziewie, jak kobieta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.