Skocz do zawartości

[Napęd] Jaką kasetę 9 rzędową kupić

j2323

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , 

Składam rower i chciałbym zapytać jaka kasetę i łańcuch w rozsądnych pieniądzach polecacie. Interesuje mnie kaseta 9 rzędowa. Korbę już mam slx. 

Napisano

CS-HG400 + KMC X9.93 (nowa nazwa to szary) i to jest idealne połączenie. Tylko łańcuch kupuj w pewnym sklepie rowerowym (nawet jeśli na Allegro to u pewniaka) bo mnóstwo podróbek jest.

Napisano
42 minuty temu, Q_u napisał:

Tylko łańcuch kupuj w pewnym sklepie rowerowym (nawet jeśli na Allegro to u pewniaka) bo mnóstwo podróbek jest.

kupowałem u supersprzedawców łańcuchy X9,93, które wytrzymywały mi po 1.5kkm więc radziłbym się nawet tym nie sugerować tylko uderzyć np do biosternu czy do centrumrowerowego 

Napisano

@Setorix Ale ja nie pisałem o supersprzedawcy, pokaż gdzie tak napisałem?

@woojj jak nie jeździ w zimie to zbędnych parę zł ... poza tym ten 9.93 ma powłokę na obgniwach - w zupełności wystarczy.

Napisano

Witam,

Spokojnie Panowie. Nie jeżdżę w zimie i sądzę że jest to dobra opcja, choć znajomy poleca jeszcze łańcuch Sram pc-971.

Napisano
Godzinę temu, Q_u napisał:

Ale ja nie pisałem o supersprzedawcy, pokaż gdzie tak napisałem?

nie podważam tego co napisałeś tylko dopełniam wypowiedź że nawet patrząc przez pryzmat tego można się naciąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...