c1ach Napisano 6 Listopada 2021 Napisano 6 Listopada 2021 Hej. Cena: 3300 PLN, wliczona przesyłka lub odbiór osobisty w Gdańsku 100 PLN taniej. Rower sprawny, bez luzów na zawieszeniu, napęd nie przeskakuje. Wady wizualne, rysy, przetarcia. Przebieg ~5kkm. Fotki: https://photos.app.goo.gl/Z2cgDu5JNQZA8Fpi8 Specyfikacja fabryczna: https://www.gtbicycles.pl/archiwum/2016-rowery-2016/amortyzowane-gorskie/trail/sensor-comp Kontakt PW Zmiany względem fabryki: - opona przód WTB Trail Boss 2.2 - opona tył Maxxis Ikon 2.2 - siodło Mongoose (noname) - mostek Accent 60mm - hamulce Shimano Deore 596 przód/615 tył Ostatnio wymienione: - obydwie opony na wspomniane wyżej - klocki przód - olej i serwis amortyzatora Do roboty/wady: - serwis dampera tył. Blokada mocno utwardza damper, nie blokuje do końca. Przydałby się serwis - naciąg szprych w tylnym kole, któraś szprycha czasem gra na stromych podjazdach gdy mocno pedałuję - pokrętło regulacji tłumienia amortyzatora zgubione, szukam - przedni hamulec po zmianie klocków mi się zatłuścił, przetarłem klocki papierem i odtłuściłem tarczę, lecz problem może wrócić - porządne mycie z rozebraniem na części. Niestety mam tyle rowerów do ogarnięcia, że brak czasu mnie zjada Do roweru dołączam dokumenty i drugi łańcuch. Fajny sprzęt na górskie wyprawy lub jako allrounder na szlaki MTB. Amortyzatory X-Fusion to nie jest działanie na poziomie Foxa, ale mają podstawowe funkcje które działają skutecznie i można je porównać do średnich modeli Rock Shox. Serwis jest tani. Pedały w zestawie to zapychacze, aby jeździć na poważnie trzeba wpiąć swoje SPD lub platformy. Możliwa jazda próbna samodzielnie lub razem, na trasach MTB lub w hali garażowej. Zapraszam do kontaktu PW
Mod Team bogus Napisano 21 Listopada 2021 Mod Team Napisano 21 Listopada 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.