Skocz do zawartości

[opony] vittoria dla Decathlonu

hawkeye

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Poszukuję opony Barzo 29" na 2.25 lub nawet chętniej 2.35 ale w sklepach pustki. 

Jedynie Decathlon ma 2.25. W związku z tym pytanie, czy to są inne opony niż w regularnej dystrybucji? Wydaje mi się że są czarne, a normalnie TLR są beżowe lub szare. 

Napisano

Według opisu na Decathlon to są TLR. Chociaż nie do końca rozumiem czym się różni tlr od tnt- obie bezdętkowe. 

A czy wiadomo czy od względem właściwości są takie same jak te z regularnej dystrybucji? Jestem bardzo zadowolony z Barzo i chciałem wrzucić druga zamiast mezcala

Napisano

Ja mam decathlonowe mezcale, ale z barzo jest taka sama sytuacja. TNT ma grubszą ściankę boczną, co przekłada się na około 100g wyższą wagę niż TLR. Te z decathlon mają napis tubeless ready, ale wykonane są jak TNT.

• Mod Team
Napisano

Kolega kupił z Decathlonu Victorie, opona ładnie wskoczyła na rant. Jednak dość mocno puszczała powietrze i mleczko po ściankach. Zaniósł na reklamację, dostał nową, ale i został ze starą (dopiero co kupioną). Ta nowa też nie jest idealna, ale jak wlał dużo więcej mleka no to jakoś mu trzyma ciśnienie.

@Xanagaz może ty coś więcej tu dopowiesz jak to jest z tymi Twoimi oponami.

Napisano

TLR to przecież oznaczenie tubeless ready, 

15 godzin temu, hawkeye napisał:

Cześć. Poszukuję opony Barzo 29" na 2.25 lub nawet chętniej 2.35 ale w sklepach pustki. 

Jedynie Decathlon ma 2.25. W związku z tym pytanie, czy to są inne opony niż w regularnej dystrybucji? Wydaje mi się że są czarne, a normalnie TLR są beżowe lub szare. 

zamów z Amazona. Już kilka razy tak zamawiałem, opony z np. Włoch w kilka dni miałem w domu. 

https://www.amazon.pl/dp/B07PPCBLN2/ref=olp-opf-redir?aod=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...