GyZu Napisano 5 Sierpnia 2021 Napisano 5 Sierpnia 2021 Witam, Chciałbym złożyć dirta na ramie NS bikes decade v2. Nie znam się za bardzo i prosiłbym o listę części. Najlepiej do 3.5 tysięcy złoty bez amortyzatora.
Gość Napisano 5 Sierpnia 2021 Napisano 5 Sierpnia 2021 Koła, opony, dętki, mostek, kierownica, chwyty, stery, hamulce, tarcze hamulcowe, sztyca, siodełko, zacisk sztycy, pancerze, linki, korba, łańcuch, tylna zębatka. Chyba nic nie pominąłem.
GyZu Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Napisano 5 Sierpnia 2021 Bardziej mi chodziło o to czy ktoś składał taki rower i jakie ma części u siebie w rowerze :). Na przykład obręcze octane one itd.
Mod Team bogus Napisano 5 Sierpnia 2021 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2021 To jest raczej wybór użytkownika i kwestia zasobności portfela. Podaj swoje typy odnośnie komponentów a na pewno dostaniesz informacje zwrotną na forum.
Galvatron Napisano 5 Sierpnia 2021 Napisano 5 Sierpnia 2021 Za 3500 zł kupisz już podstawowego, nowego dirta.
GyZu Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Napisano 5 Sierpnia 2021 Właśnie wiem przykładem jest ns bikes metropolis ale chciałbym zbudować na ramie ns bike decade v2. Chciałbym mieć takie komponenty żeby rower nie rozpadł sie po 1 dniu. Chciałbym typowo dirtową maszyne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.