skilla_zer0 Napisano 11 Lipca 2021 Napisano 11 Lipca 2021 Drogi Genesisie Pojawiłeś się w moim życiu tak niespodziewanie. Nic nie zwiastowało tego, co ma się zaraz wydarzyć, chociaż tak naprawdę nie stało się nic. Świat nie zwrócił uwagi na nasz romans. Zdjęcie Twoje, o Genesisie Croix De Fer, na portalu OLX dane mi było ujrzeć. Wrażenie ogromne zrobiło ono na mnie, a i wśród kolegów również szmer zadowolenia przeszedł. Osprzęt Twój, malowanie, a nawet opony CST skladaly się na obraz wspaniałego kompana podróży romantycznych. Niestety czas działał na naszą niekorzyść. Nie udało mi się zebrać wymaganej kwoty. Ktoś działał szybciej. Zniknąłeś tak nagle jak się pojawiłeś. Z kim innym spędzać będziesz życie. I chociaż wiem, że już cię tam nie ma, nadal przeszukuję wymieniony wyżej portal, aby jeszcze raz Cię ujrzeć i po raz ostatni wyobrazić sobie naszą wspólną wyprawę. Żegnaj więc, to koniec...
clavdivs Napisano 11 Lipca 2021 Napisano 11 Lipca 2021 Spokojnie. To nie była prawdziwa miłość, bo byłeś zbyt bierny. Wylecz się z toksycznej relacji, są tez inne obiekty westchnień :). Jak w życiu czasami nie doceniamy tego co mamy w zasięgu ręki.
Mod Team bogus Napisano 11 Lipca 2021 Mod Team Napisano 11 Lipca 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.