Gość Napisano 7 Lipca 2021 Napisano 7 Lipca 2021 Hej, Potrzebuję porady, jakich producentów brać pod uwagę przy zakupie spodenek z szelkami i koszulki. Budżet to około 250-300 zł za zestaw. Do teraz moim głównym "sponsorem" był Decathlon, ale ceny wzrosły u nich makabrycznie, więc się w sumie średnio opłaca. Patrzyłem na spodenki Rogelli Tyro, ale nie jestem pewny co to za wkładka. Ktoś wie? Jakich innych producentów polecacie? Cytuj
Argi Napisano 7 Lipca 2021 Napisano 7 Lipca 2021 W takim budżecie to raczej jakiś "markowy" Chińczyk. Rogelli w tanich modelach jest kiepskie. Nawet te ich "Rogelli Team" prezentuje poziom materiałów i wkładki zestawu z Ali za 150zł. Zdarzają im się dobre rzeczy, ale nie za takie pieniądze. Cytuj
Gość Napisano 9 Lipca 2021 Napisano 9 Lipca 2021 Krótka recenzja po odpakowaniu przesyłki. Porównanie mam do ubrań z Decathlon, średniej serii. Koszulka Quest Magnetic: uszyta ładnie, nie widać jakiś oczywistych wad. Sprytnie ukryty suwak, także nie widać dodatkowej kieszonki. Materiał cienki, ale dość masywny. Przy rękawach i na dole ściągacze z guma. Odpowiada mi także rozmiarówka. Jestem bardzo szczupły a w końcu udało mi się kupić koszulkę która pasuje na długość i rozstaw ramion, a przy okazji jest bardzo opięta. Spodenki Quest Stripe: Ponownie dość masywny ale cienki materiał. Zółta wkładka, chyba piankowa ale dość sprężysta. Bardzo dobrze się układa, bo w środku jest pusty pas dzięki czemu łamie się w kroczu. Według mnie ściągacz przy nogawce mógłby być ciaśniejszy o 0,5 czy 1cm. Spodenki pasują, ale jeden ściągacz jest nieco luźny. Trzeba nieco podciągnąć nogawkę i wtedy jest już ok. Co do wykonania zastrzeżeń brak. Patrząc na ceny w Decathlon, stwierdzam że niestety cena nie idzie aktualnie w parze z jakością. Kiedyś było z tym znacznie lepiej. Pojeżdżę i zobaczymy. Cytuj
Mareq_BB Napisano 9 Lipca 2021 Napisano 9 Lipca 2021 Podrzuć link do tej koszulki. Też używałem do tej pory deca ale nie do końca mi pasują z powodu rozmiarówki. Też jestem chudzielec i wg deca musiałbym na długość kupować koszulki L, w kacie M a rękawy to pewnie S . Cytuj
Gość Napisano 9 Lipca 2021 Napisano 9 Lipca 2021 Poszukaj w Centrumrowerowe. Jest tam chyba kilka modeli w tej samej cenie 119 zł. Magnetic odnosi się chyba do koloru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi