Skocz do zawartości

[przednia przerzutka] Wymiana zepsutej przedniej przerzutki Alivio

tequila51

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Okazało się że moja przednia przerzutka już kompletnie nie nadaje się do użytkowania. Zdecydowałem się na wymianę i zakup nowej. Niestety spotkałem się z ogromnym problemem ponieważ w sklepach stacjonarnych nich takiej nie posiada. W internecie też nie mogę znaleźć.

Ustaliłem takie parametry:

3x9

63-66 stopni

Najwieksza zębatką 48

Pojemność 22T

Montaż na obejmę 

Naciąg górny 

Napisano

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jest to dokładnie taka przerzutką jaką posiadam.

Mam jeszcze dodatkowo pytanie czy możesz polecić jakąś przerzutkę wyższej klasy o takich parametrach? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.