uzurpator Napisano 30 Kwietnia 2021 Napisano 30 Kwietnia 2021 Niczego nie udostępnił. Wyciął to co go interesowało, usunął dźwięk, wrzucił na swój kanał i nie podał nawet źródła. Wrócę do domu, to leci 'copyright claim'.
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Napisano 30 Kwietnia 2021 No fakt, dziwne że film jest bez dźwięku A gdzie mozna obejrzeć oryginał?
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Napisano 30 Kwietnia 2021 44 minuty temu, uzurpator napisał: Niczego nie udostępnił. Wyciął to co go interesowało, usunął dźwięk, wrzucił na swój kanał i nie podał nawet źródła. Wrócę do domu, to leci 'copyright claim'. Nie oglądałem, spojrzałem tylko na miniaturkę i myślałem że to z Twojego kanału. Ciśnij zatem...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Napisano 30 Kwietnia 2021 No tak, oryginał jest po angielsku, więc dla kopiującego było za trudne 🤣 Zgłaszać i już!
Gość Napisano 9 Maja 2021 Napisano 9 Maja 2021 Nowa kaseta i łańcuch założone. teraz napęd chodzi poprawnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.