FigoiFago 350 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Cześć, W miejscu gdzie mieszkam znajduje się trasa XC zbudowana przez zapaleńców. W związku z tym, że coraz więcej osób po niej jeździ powstał pomysł remontu i rozbudowy trasy. Niestety nie wszystkie prace możemy zrealizować przy pomocy swoich środków finansowych i dlatego została zorganizowana zbiórka pieniędzy w serwisie zrzutka.pl Ci, którzy jeździli po tej trasie wiedzą, że jest super, a może być jeszcze lepiej. Będzie nam niezmiernie miło jeżeli zechcecie nas wesprzeć. Link do zrzutki: Trasa XC Rokitnica - modernizacja trasy rowerowej etap 1 | zrzutka.pl Link do Facebooka Trasa XC Rokitnica - Strona główna | Facebook Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkg 2 896 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Ile trzeba na tą modernizację ? I jaki planujecie efekt końcowy ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemalysy 4 864 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Jeździłem wielokrotnie. Ostatnio dwa tygodnie temu w piątek wieczorem. Warto się tam wybrać, żeby konkretnie pojeździć. Do zbiórki również zachęcam. Dobro wraca Dodatkowo jak damy sobie w 4litery można podjechać zaledwie kawałeczek nad Grabię i w miłych okolicznościach przyrody odpocząć Edytowane 7 Kwietnia przez siemalysy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FigoiFago 350 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia @wkg na całość pewnie kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jaki ma być efekt końcowy to może uda mi się napisać jutro jak dostanę do rąk plan modernizacji. @siemalysy ja jeździłem w poniedziałek. Do trasy mam około 1.5 km. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemalysy 4 864 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Mamy trochę dalej. Samochodem dojeżdżamy do Kolumny i stamtąd jedziemy już na trasę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi