FigoiFago Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 Cześć, W miejscu gdzie mieszkam znajduje się trasa XC zbudowana przez zapaleńców. W związku z tym, że coraz więcej osób po niej jeździ powstał pomysł remontu i rozbudowy trasy. Niestety nie wszystkie prace możemy zrealizować przy pomocy swoich środków finansowych i dlatego została zorganizowana zbiórka pieniędzy w serwisie zrzutka.pl Ci, którzy jeździli po tej trasie wiedzą, że jest super, a może być jeszcze lepiej. Będzie nam niezmiernie miło jeżeli zechcecie nas wesprzeć. Link do zrzutki: Trasa XC Rokitnica - modernizacja trasy rowerowej etap 1 | zrzutka.pl Link do Facebooka Trasa XC Rokitnica - Strona główna | Facebook
wkg Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 Ile trzeba na tą modernizację ? I jaki planujecie efekt końcowy ?
siemalysy Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 Jeździłem wielokrotnie. Ostatnio dwa tygodnie temu w piątek wieczorem. Warto się tam wybrać, żeby konkretnie pojeździć. Do zbiórki również zachęcam. Dobro wraca Dodatkowo jak damy sobie w 4litery można podjechać zaledwie kawałeczek nad Grabię i w miłych okolicznościach przyrody odpocząć
FigoiFago Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Napisano 7 Kwietnia 2021 @wkg na całość pewnie kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jaki ma być efekt końcowy to może uda mi się napisać jutro jak dostanę do rąk plan modernizacji. @siemalysy ja jeździłem w poniedziałek. Do trasy mam około 1.5 km.
siemalysy Napisano 7 Kwietnia 2021 Napisano 7 Kwietnia 2021 Mamy trochę dalej. Samochodem dojeżdżamy do Kolumny i stamtąd jedziemy już na trasę.
FigoiFago Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Napisano 26 Czerwca 2021 Udało się zebrać trochę ponad 16000 zł. Mamy kupione wozidło, a dzisiaj została dostarczona pierwsza partia kruszywa. Jutro ruszamy z pracami na trasie.
FigoiFago Napisano 15 Lipca 2022 Autor Napisano 15 Lipca 2022 Kilka dni temu odwiedził nas Przemek Gierczak. Zapraszam do obejrzenia jego relacji z przejazdu trasy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.