Skocz do zawartości

[Poszukiwany rower crossowy damski] do 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam forumowiczów, zwracam się do Was o poradę w sprawie kupna roweru crossowego damskiego, gdyż jest tu wiele kompetentnych osób mogących dobrze doradzić. 

Chciałabym kupić crossa, który sprawdziłby się zarówno na leśnych i asfaltowych ścieżkach. Budżet przeznaczony na zakup to 2000 zł, jeśli jednak nie ma nic sensownego w tej kwocie rozważę inne propozycję. Zastanawiałam się na Unibike Prime i Kross Evado 2.0. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. 

Napisano

Cześć, Unibike Prime będzie rozsądniejszy chociażby ze względu na kasetę z tyłu a nie wolnobieg. Za 2000 zł jest wyższy model Flash, o ile jest gdzieś dostępny.

Napisano

Z tego co się w ostatnim czasie dowiadywałam to ogólnie jest ciężko z dostępnością damskich crossów z powodu braku części i problemu z ich sprowadzaniem takie przynajmniej dostałam informacje w sklepach. Nawet nie mogę "przymierzyć" do siebie roweru, żeby mieć lepszą ocenę czy mi przypasuję. 

Napisano

@chudzinki

W Decathlon jest problemem, bo nie mają rowerów na stanie. Chciałem się przymierzyć do jakiegoś, by sprawdzić wysokość ramy, ale były tylko S-ki. Tak było u mnie w mieście. To co się dzieje na rynku to jakaś porażka.

Można poszukać lokalnie w mniejszych sklepach, nie sieciowych. Podzwonić. Albo rynek wtórny, ale nie każdy chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...