Tina133 Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Witam forumowiczów, zwracam się do Was o poradę w sprawie kupna roweru crossowego damskiego, gdyż jest tu wiele kompetentnych osób mogących dobrze doradzić. Chciałabym kupić crossa, który sprawdziłby się zarówno na leśnych i asfaltowych ścieżkach. Budżet przeznaczony na zakup to 2000 zł, jeśli jednak nie ma nic sensownego w tej kwocie rozważę inne propozycję. Zastanawiałam się na Unibike Prime i Kross Evado 2.0. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Sk27 Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Cześć, Unibike Prime będzie rozsądniejszy chociażby ze względu na kasetę z tyłu a nie wolnobieg. Za 2000 zł jest wyższy model Flash, o ile jest gdzieś dostępny.
Tina133 Napisano 16 Marca 2021 Autor Napisano 16 Marca 2021 Z tego co się w ostatnim czasie dowiadywałam to ogólnie jest ciężko z dostępnością damskich crossów z powodu braku części i problemu z ich sprowadzaniem takie przynajmniej dostałam informacje w sklepach. Nawet nie mogę "przymierzyć" do siebie roweru, żeby mieć lepszą ocenę czy mi przypasuję.
chudzinki Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Dotyczy to wszystkich rowerów. Popatrz na rowery Riverside w Decathlonie.
Ender72 Napisano 17 Marca 2021 Napisano 17 Marca 2021 @chudzinki W Decathlon jest problemem, bo nie mają rowerów na stanie. Chciałem się przymierzyć do jakiegoś, by sprawdzić wysokość ramy, ale były tylko S-ki. Tak było u mnie w mieście. To co się dzieje na rynku to jakaś porażka. Można poszukać lokalnie w mniejszych sklepach, nie sieciowych. Podzwonić. Albo rynek wtórny, ale nie każdy chce.
chudzinki Napisano 17 Marca 2021 Napisano 17 Marca 2021 Online masz dostępne. Kupujesz, w mieszkaniu przymierzasz, a nawet jak masz większe to kawałek przejedziesz i możesz oddać jak nie pasuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.