zepter Napisano 28 Lutego 2021 Napisano 28 Lutego 2021 Witam . Z braku wiedzy i doświadczenia ma problem z wyborem linki hamulcowej do roweru Giant ATX 2. Chcę wymienić linki hamulcowe na szlifowane ale z dostępnych na znanym portalu aukcyjnym są tylko firmy Prox lub Mars . Firmy Jagwire nie mogę znaleźć a liki Shimano nie są opisane czy są szlifowane. Czy mam kupić zwykłą linkę nierdzewna Shimano czy szlifowaną Prox lub Mars. Pancerze w moim rowerze są po całości od klamki do zacisku i dlatego myślałem o szlifowanych.
Mihau_ Napisano 28 Lutego 2021 Napisano 28 Lutego 2021 Kup sobie bezpośrednio w jakimś sklepie, takich pierdółek nie opłaca się nikomu wystawiać na allegro Pancerz też przydałoby się wymienić a jeśli masz linkę w pełnym pancerzu to ten też powinien być dobrej jakości. Linki najlepiej szlifowane
zepter Napisano 28 Lutego 2021 Autor Napisano 28 Lutego 2021 Pancerze mam Jagwire . Tak sobie pomyślałem ,że kupię przez internet i przywiozą do paczkomatu. Czy linki hamulcowe Shimano są szlifowane jak tak to jaki symbol mają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.