kryho Napisano 2 Września 2020 Napisano 2 Września 2020 Witam! Już widzę te uśmieszki i słyszę pytania: po co? ale tak, mam korbę fajną i lekką Kuota na isis którą mógłbym zamontować zamiast obecnej Tiagry. Pytanie moje brzmi: czy taka wymiana wiąże się z przegwintowaniem\przeróbką mufy? gwint angielski BSA, czy po prostu kupić suport isis odpowiedni do obecnej mufy? Dziękuję za odpowiedź!
SoloTM Napisano 2 Września 2020 Napisano 2 Września 2020 Nic się złego nie stanie tylko odpowiedni suport do mufy i długość osi do tej korby.
Mihau_ Napisano 2 Września 2020 Napisano 2 Września 2020 Korbę może i masz lekką ale suport ht2 nie waży nawet 100g a isis 200-300
kryho Napisano 2 Września 2020 Autor Napisano 2 Września 2020 Właśnie to też wpadło mi do głowy, więc zamienił stryjek siekierkę na ryjek. Dziękuję za odpowiedzi!
SoloTM Napisano 2 Września 2020 Napisano 2 Września 2020 Jeśli korba wysoki model to nawet z suportem będzie ważyć tyle samo lub mniej od niskiego modelu lub nawet średniaka ze zintegrowaną osią.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.