Patryk_K Napisano 22 Lipca 2020 Napisano 22 Lipca 2020 Witam jestem nowy i mam pytanie odnośnie łańcucha. Co się z nim dzieje. Łańcuch jak łańcuch jest stary ale gdy próbuje jeździć to zaczyna robić stopa i nie mogę pedałować w przód dopiero jak korbą w tył przekręce to działa. raz nawet zatrzymałem się żeby to dokładnie sprawdzić. łańcuch z góry tak jakby styka zie z tym na dole, w korbie. może naciągnąć przerzutki? nie wiem. pomóżcie
pinok Napisano 22 Lipca 2020 Napisano 22 Lipca 2020 Moja szklana kula mówi że zaciąga łańcuch od dołu na korbie.
Mod Team safian Napisano 22 Lipca 2020 Mod Team Napisano 22 Lipca 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.