Orliks Napisano 11 Lipca 2020 Autor Napisano 11 Lipca 2020 Hmm, bardzo dziękuję za wypowiedzi ! W lokalnym sklepie Scott 950 (bo tego biorę w razie "W" pod uwagę) jest niedostępny, niby wyprzedany i brak możliwości zamówienia go od maja - dzwoniłem rano. W poniedziałek podzwonię po najbliższych sklepach w województwie, może inny sklep udzieli mi ciekawszej odpowiedzi. Niestety dzisiejsza praca uniemożliwiła mi szersze poszukiwania. Nie wiem czy nie przemówi tu dostępność w najbliższej okolicy Kellysa oraz dobra firma serwisująca go. Jak do roweru w 100% nie jestem przekonany, tak dobry i blisko położony sklep z serwisem oddziałuje na psychikę GT`eka odrzuciłem właśnie z powodu niedostępności w lokalnych i czeskich sklepach blisko mojej granicy.
kilohaszu Napisano 15 Lipca 2020 Napisano 15 Lipca 2020 Dziś na stronie Canyona pojawiły sie nowe Grand Canyony. Rama ta sama co w zeszłym roku, ciut zmienili napęd: https://www.canyon.com/pl-pl/mountain-bikes/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-8/2619.html?dwvar_2619_pv_rahmenfarbe=GY%2FRD
Orliks Napisano 15 Lipca 2020 Autor Napisano 15 Lipca 2020 Dostępność po 28.09... Ja decyzję podjąłem, Gate 90 - w piątek odbieram ! Już czeka na mnie w sklepie ! Dziękuję wszystkim za bardzo dobre rady, szczególnie koledze WKG - wiszę Ci piwo !
wkg Napisano 15 Lipca 2020 Napisano 15 Lipca 2020 Super ! Wziąłeś M-ke czy L-kę ? Mam nadzieję, że zamówiłeś internetowo z odbiorem osobistym - zawsze można zwrócić czy wymienić. Pochwalisz się ile dałeś i który rocznik ?
Orliks Napisano 16 Lipca 2020 Autor Napisano 16 Lipca 2020 Rozmiar M, przymierzałem się do innych Kellysów w tym rozmiarze i było bdb. A zamówiłem w sklepie lokalnym Rocznik 2020, a cena gdzieś tam wyżej była Jeszcze raz dzięki !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.