JWO Napisano 15 Czerwca 2020 Napisano 15 Czerwca 2020 Zakupiłem łańcuch KMC i oprócz łąncucha dostałem takie coś: Długość to ok. 10cm. W paczce był też skuwacz do łańcucha i olej, więc podejżewam że to też musi być wiązane z łańcuchem.
Mod Team safian Napisano 15 Czerwca 2020 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2020 Mi to prędzej wygląda na pin do skuwacza, chociaż trochę duże... może jakiś inny element skuwacza? Tym bardziej że masz oringi Wypadałoby napisać co to za łańcuch, dać link do sklepu, albo cokolwiek... Do serii X11 na pewno czegoś takiego nie dają. EDIT: "KMC Chain tool" w google i chyba sprawa dość jasna.
JWO Napisano 15 Czerwca 2020 Autor Napisano 15 Czerwca 2020 Łańcuch to KMC 8PL, sklep to chińskie Allegro wiec niewiele pomoże . Co do skuwacza to dobry trop. Jako ze to już chyba czwarty, który dostałem gratis, wiec go wrzuciłem do pudła ze szpejami. Jutro sprawdzę. Trochę dziwne ze skuwacz jest zapakowany, a to było luzem. No i na te oringi frez jest tylko z jednej strony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.