Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Panie i Panów!!!

Jestem młody mam dopiero 13 lat więc nie bijcie

Mam nadzieje się czegos nauczyć na tym forum :)

Napisano

Witam

Czeka mnie trochę roboty przy odziedziczonym rowerze i mam nadzieję, że tu znajdę niezbędne info i pomoc :)

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Po dłuższej przerwie mam zamiar wrócić do rowerowania, odświeżałem nieco swoją maszynę i tu znalazłem wiele cennych wskazówek i rozwiązań problemów na które się natknąłem

Pozdrawiam wszystkich kręcących

Rafał

Napisano

Serdecznie witam wszystkim. Dopiero zaczynam przygode rowerową wiec pomyslalem ze wypada sie przywitac. Licze na pomoc i wsparcie ze strony stalych bywalców jak i swieŻaków. Zawsze kochalem rowery i nigdy mnie nie bylo stac na dobry sprzet... aktualnie posiadam Meride Matts TFS 100 i nacieszyc sie nia nie moge hehe. Jestem z Bydgoszczy... no to na razie tyle. Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich użytkowników forum.

Jestem Michał i od kilkunastu dni jeżdżę na Unibike Viper '09. Teraz na dobre zacznę przygodę z rowerami :)

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Maciek i również jestem cykloholikiem ;) Pochodzę z Nowego Dworu Mazowieckiego. Obecnie mieszkam w Giżycku. I to wsio o mnie:) Pozdrawiam.

Napisano

Ooo, teraz zauważyłem że jest temat do przywitania się :D

Więc wszystkich witam tak oficjalniej. Michał, z Tarnowskich Gór :)

• Mod Team
Napisano

Witam ponownie ! :)

Niestety byłem zmuszony stworzyć nowe konto z powodu utraty hasła starego. Tego będę już pilnował :)

Pzdr

Napisano

witam wszystkich, jestem Lukasz, chetnie bym sie spotkal z krakowiakami na wspolne ujezdzanie :P

ale to w przyszlym tygodniu, bo dzisiaj dopiero zamowilem sobie rower GT Avalanche, mam nadzieje ze bede zadowolony, pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...