Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Korzystając z okazji, że nie mam już co robić, a jakoś oczy się nie kleją pragnę przywitać się ze wszystkimi i życzyć owocnej współpracy:)

Z forum biernie korzystam od dłuższego czasu podglądając to tu, to tam, a niedawno przyszła pora poskładanie do kupy czegoś mniej mieszczuchowatego w pewnym stopniu z komponentów, które znudziły się dotychczasowym użytkownikom tego forum:)

Napisano

Witam, nazywam się Bartek latam na dirtowym rowerku. Fajnie się będzie podzielić z wami moją wiedzą i skorzystaćz waszej wiedzy.

Pozdrawiam.

Napisano

Wprawdzie już pisałem na forum ale oficjalnego przywitania nie było. :D Więc witam, mam nadzieje że z tego forum wyniosę dużo nowej wiedzy co do bajkowania :)

Napisano

Witam wszystkich.

Nazywam się Daniel. Mam 14 lat i mieszkam w olsztynie ( a dokładniej obok olsztyna w wójtowie)

Jeżdżę Giant'em boulder'em z 2008roku.

Napisano

Witojcie obywatele i obywatelki :P !!!!!Mam na imie Marek,mam 27 lat i jestem z Opola,jak widać fresh meat .;) Z tego co tu zobaczyłem to forum rowerowe jest obowiązkową lekturą każdego bikera!W morde,to jest jak biblia rowerzysty! :) Gratulacje dla tych którzy stworzyli i tworzą to forum!!!!

Pozdrawiam!!!!!

Napisano

Zarejestrowałem się jakiś czas temu, a jeszcze nie przywitałem Braci... Wiem, brzydko uczyniłem. Nimniej nigdy nie jest za późno i oficjalnie witam ja Was :P Łukasz z Jaworzna. Pozdrawiam

Napisano

To i ja się przywitam.

Na imię mam Michał, mam 22 latka i pochodzę z Władysławowa (woj. Pom. niedaleko 3-miasta-pewnie niektórzy na wczasach latem tutaj bywali)

Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia.

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Mam na imię Michał, mam 15 lat, jestem z Gdyni. Lubię dłubać przy swojej maszynie.

Pozdr.

Napisano

Witam wszystkich staropolskim "Helloł" ;)

Mam na imię Michał, jestem z okolic Tychów, śmigam na Giancie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...