Skocz do zawartości

[Wheeler protron 327] zakup roweru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema co sądzicie o tym rowerze mam okazję kupić go za 2149zł przecenionego z 2999zł chodzi mi o to czy osprzęt będzie w miarę dobrze działał i był wytrzymały jazda tylko rekreacyjna dodam że mam teraz wheelera z 2008r o połowę tańszego na osprzęcie altus acera i nic się z nim nie działo chodzi jak nowy a nie oszczędzałem go http://ambike.pl/rower-mtb-27-5-wheeler-protron-327-2018.html

Napisano
52 minuty temu, Logic07 napisał:

że mam teraz wheelera z 2008r o połowę tańszego na osprzęcie altus acera i nic się z nim nie działo chodzi jak nowy

To po co go wymieniasz? ;)

Co do podlinkowanego przez Ciebie roweru - jestem na nie. :P

Napisano
32 minuty temu, TheJW napisał:

To po co go wymieniasz? ;)

Co do podlinkowanego przez Ciebie roweru - jestem na nie. :P

Wymieniam bo ktoś inny go używa a potrzebny jest drugi rower a czemu na nie argumenty

Napisano

Bo za te pieniądze można kupić coś lepszego.
I nie wyglądającego jak potworek. ;)

Wejdź na Allegro, poszukaj wyprzedaży w sklepach internetowych. Rowery takie jak Kross czy Romet z poprzednich lat potrafią być naprawdę nieźle przecenione.

Napisano

Może i są lepsze propozycje w tej cenie ale kolega TheJW teoretyzuje i nie podał konkretnych propozycji . Ja w tym Weelerze jakichś wpadek osprzętowych nie widzę .

Owszem jest niemodny : koła 27,5 " , napęd 3x9 ale akurat dla mnie to zalety . Moim zdanie to całkiem porządny budżetowy rower do wielu, niesportowych, zastosowań .

Gdybym miał zaproponować coś w zamian to może nieco droższy https://www.decathlon.pl/rower-mtb-st-560-275-id_8364732.html  . Nie żeby był lepszy ( powiem nawet że napęd 2x10 jest mniej uniwersalny od 3x9 ) ale możesz go zobaczyć , dotknąć , przejechać się po sklepie . Osobiście nie kupiłbym roweru bez przymiarki .

Napisano
Teraz, WaGiant napisał:

ale kolega TheJW teoretyzuje i nie podał konkretnych propozycji

Bo skończyłem z odwalaniem za kogoś roboty pod tytułem "używanie wyszukiwarki".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...