wkg Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Przecież licznik może brać sygnały z tych samych czujników i wyświetlać. A potem wyrzucić do Stravy czy Endo. Wygląda na to, że zegarek nie jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K86 Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 A polecasz jakiś konkretny licznik? Znalazłem np. Sigma Rox 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 A czytałeś ten temat? Bo 5 stron jest własnie o licznikach z GPS, również o tej Sigmie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Jak chcesz tylko do wyświetlania danych z czujników, nie chcesz map i funkcji treningowych to kupiłbym najtańszy na alliexpress i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juras.szy Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 a czy ktoś mógłby podać jakieś liczniki które mierzą dystans do tyłu czyli ustawiam dystans np. 100 i licznik odlicza mi do zera. Dzieki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K86 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Znam aplikacje, która ma taką funkcję. Korzystam z Naviki na telefonie. Mam płatna subskrybcje do nawigowania ok 7 zl/rok. Powiadamia i wlacza ekran tylko w momencie kiedy musisz skręcić itd.. A jedną z głównych informacji na ekranie może być ile dokładnie trasy jeszcze ci pozostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juras.szy Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 no tak ale mi chodzi o licznik a nie o aplikacje na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Nie sądzę żeby którykolwiek z producentów wpadł na pomysł, żeby zaspokoić tak niszową potrzebę. Możesz sobie ewentualnie wgrać trasę, i ustawić dystans do końca. Ale przynajmniej poćwiczysz odejmowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Teraz, arek_wro napisał: Nie sądzę żeby którykolwiek z producentów wpadł na pomysł, żeby zaspokoić tak niszową potrzebę. Pff, VDO chociażby ma taką funkcję, nazywa się Navigator, ot choćby w tym modelu: http://www.cycleparts.de/en/products/m3/highlights-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.