Biegacz_z_polnocy Napisano 11 Listopada 2019 Napisano 11 Listopada 2019 Kiedyś prowadziłem taki temat na forum bieganie.pl gdzie napisałem kilka słów o sobie Moja historia Niestety bądź właśnie stety po 7 latach przygody z bieganiem na drodze stanęły kontuzje i szukając alternatyw siadłem na rower. Choć dzisiaj już nie biegam wcale to swoje wpisy wciąż umieszczam jako Biegacz z Północy. O czym piszę? O swoich startach, treningach, odżywianiu. Zdarza się, że testuję sprzęt. Być może znajdzie ktoś znajdzie tam coś co go zaciekawi. Pozdrawiam Michał Podium w debiucie, debiut na podium #2 - relacja z Cyklo Gravel Krokowa
gocu Napisano 12 Listopada 2019 Napisano 12 Listopada 2019 Przypomniałeś mi stare czasy na bieganie.pl, kojarzę cię stamtąd - i podziwiam. Ech, też mnie z biegania wyeliminowała kontuzja :/
Biegacz_z_polnocy Napisano 13 Listopada 2019 Autor Napisano 13 Listopada 2019 No ale skoro piszesz na tym forum to znaczy, że kontuzja wyeliminowała Cię tylko z biegania, a nie ze sportu Prawdę mówiąc jak mógłbym dzisiaj zacząć znowu biegać to nie wiem czy byłbym w stanie tak po prostu odstawić rower - to wciąga
Biegacz_z_polnocy Napisano 14 Listopada 2019 Autor Napisano 14 Listopada 2019 Najwyższa jakość "nie za miliony" - test kasku ABUS Viantor
Biegacz_z_polnocy Napisano 18 Listopada 2019 Autor Napisano 18 Listopada 2019 Solidna lekcja - relacja z Pucharu Polski CX w Kartuzach
Biegacz_z_polnocy Napisano 19 Listopada 2019 Autor Napisano 19 Listopada 2019 Tak proszę Państwa powinno wyglądać sportowe święto! - relacja z Pucharu Polski CX Owocowy Przełaj
Biegacz_z_polnocy Napisano 23 Listopada 2019 Autor Napisano 23 Listopada 2019 Gravelondo to Gravelondo - relacja z Gravelondo #6 19/20
Biegacz_z_polnocy Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Napisano 8 Grudnia 2019 Na własnych śmieciach - relacja z Gravelondo #8
Biegacz_z_polnocy Napisano 9 Grudnia 2019 Autor Napisano 9 Grudnia 2019 Zbyt zachowawczo? Potrzymaj mi piwo - relacja z "CX Part 2 - Kto złapie Rudolfa"
Biegacz_z_polnocy Napisano 17 Grudnia 2019 Autor Napisano 17 Grudnia 2019 Jedni mają TdF inni TdT - relacja z PP CX Nestle Fitness Tour de Toruń
Biegacz_z_polnocy Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Napisano 29 Grudnia 2019 Na własnym podwórku - relacja z Gravelondo #11 2019/2020
Biegacz_z_polnocy Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Napisano 6 Stycznia 2020 Ahoj przygodo - test roweru Specialized Comp E5 2020
Biegacz_z_polnocy Napisano 30 Lipca 2020 Autor Napisano 30 Lipca 2020 Słodko - gorzki smaku rywalizacji - relacja z Cyklo Gravel Krokowa 2020
JWO Napisano 31 Lipca 2020 Napisano 31 Lipca 2020 Też się przesadłem z biegania.pl tutaj. Kręgosłup nie wytrzymaywał biegania . Myślałem że rower jakoś pomoże w formie biegowej, ale to tak nie działa, więc zostałem tutaj na dłużej. Ale jeszcze myslę o jakimś maratonie, ale juz nie w tym roku. Chociaż pewnie i tak nie będzie.
MikeDozer Napisano 31 Lipca 2020 Napisano 31 Lipca 2020 Ja tez zacząłem dokładać rower do biegania koło roku 2016, jak się okazało ze powyżej 80km/tydzien biegania wymaga wielu dodatkowych rzeczy w postaci fizjoterapii i większej ilości odpoczynku (A praca i dwa małe stwory w domu nie powala na tyle odpoczynku ile bym potrzebował). Także długie i wolne biegi powyżej 35-40km zacząłem zamieniać na rower. Ale z biegania trudno zrezygnować, szczególnie w sezonie chłodniejszym Take latem przesuwam się w stronę jeżdżenia a zimą więcje biegania Nawet jeden sezon "biegowy" głownie przejeździłem a potem testowo pobiegłem garmin ultra race i pobiłem swój własny rekord, bez długich wybiegań Też mi mignąłeś na bieganie.pl Pozdrawiam
JWO Napisano 31 Lipca 2020 Napisano 31 Lipca 2020 Ja pobiegłem połowkę z samego roweru, i nic sie nie zmieniło. Prawie ten sam czas. Tylko że ja dreptacz jestem .Teraz czasmi pobiegnę 5km i zastanawiam sie jak ja mogłem 42 robić , z samego roweru sie nie da.
Biegacz_z_polnocy Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Napisano 31 Sierpnia 2020 Najsmaczniejsza szosa w tym sezonie! - relacja z Rowerowe Żuławy Cyklo Cedry Wielkie Ja też od czasu do czasu 5 kilometrów przebiegnę jak nie mam pod ręką roweru, ale to zupełnie nie to. Lekkie szuranie, żeby nie zastał się organizm i nic więcej. Żeby biegać szybko to trzeba to trenować. Inaczej się nie da.
borygan Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Bardzo fajnie oraz inspirujące wpisy. Mam nadzieję, że i mi uda się zacząć biegać i zrobić formę... choć trochę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.