Quell Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Z kołem w powietrzu też piszczy ? Też bym stawiał na szprychy.
Dezent Napisano 2 Listopada 2019 Autor Napisano 2 Listopada 2019 Jak kręcę kołem w powietrzu to jest cichutko, kręci się lekko i nie słychać żadnych dźwięków.
Quell Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 No to raczej szprychy. Daj porządnie naciągnąć.
Dokumosa Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Zdejmij oponę i przebadaj czy nie masz pękniętej obręczy wzdłuź otworów. Ale najpierw czy sprychy są naciągnuęte jak naleźy.
Dezent Napisano 2 Listopada 2019 Autor Napisano 2 Listopada 2019 Fakt. Kilka szprych było luźnych. Szprychy podciągnie, piszczenia brak. Tyle walki, a to tylko szprychy. Zobaczymy jutro w lesie.
Dokumosa Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Trzeba było od filmu zacząć od razu. Swoją drogą jak to fabryczne koło DT to sprawdź obręcz jak pisałem. Tam samoistnie szprychy się nie luzują.
Dezent Napisano 2 Listopada 2019 Autor Napisano 2 Listopada 2019 Nie zauważyłem nic na obręczy. Rower mam od roku. Przejechane jakieś 3500 km w tym 16 etapów zawodów XC
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.