Skocz do zawartości

[3300zł] cannondale caad 10 2015 ultegra czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim, zacząłem zastanawiać sie nad zmianą już prewie zabytkowej szosówki i wpadł mi w oko ten rower https://www.olx.pl/oferta/rower-szosowy-cannondale-caad-10-shimano-ultegra-roz-63-CID767-IDAH25A.html#11133a9e10 zastanawiam się czy warto inwestować nie małe pieniądze w rower 4 letni, który widać ze zdjęć przeżył już trochę, ale z drugiej strony to byłby duży upgrade dla mnie. Co sądzicie o tym rowerze i cenie?

Napisano

w ten konkretny?

gdybym miał 3-3,5tys na używany rower i był "koszykarzem"... to znalazłby się na liście rowerów do odwiedzenia.

4 lata nie robi wrażenia na aluminiowej ramie... bardzo lubię działanie klamotek 6800, napęd zdrowo wygląda, szlifowany specjalnie nie był, koła "basic plus" czyli też atut.  Jak mu nic nie dolega a możesz to sprawdzić tylko organoleptycznie to warto.

Napisano

Hehe 196 cm na koszykarza to chyba mało, ale rower już musi być wiekszy, a co do kasy to jest, tylko właśnie waham się czy lepiej kupić używaną szosówkę teraz, czy też zaczekać aż sezon się skonczy i próbować coś ustrzelić na chainreactioncycles, raddiscount.de czy innym dużym sklepie online na przecenach, jak już wspominałem jakiś rower jest, więc się nie pali. Dzieki abdesign za wartościową wypowiedź.

Napisano

Sezon na dobre trwa, będzie jeszcze trwać do listopada, widać że nie katowany, więc w razie czego po sezonie możesz go sprzedać w podobnych pieniądzach.

Pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...