Skocz do zawartości

[Trek vs Bergamont] który rower ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam proszę o pomoc w wyborze roweru rozważam dwa modele Trek top fuel oraz Bergamont enduro 7.9 . Wstawiam opisy dwóch rowerów.  Tylko Trek  którego mogę kupić jest cały na osprzecie deore xt. Jazda głównie las. Głównie podjazdy. Mam nadzieję że dobry dział jak nie proszę o przeniesienie wątku. Pozdrawiam. 

SmartSelect_20190605-122414_Facebook.jpg

SmartSelect_20190605-122706_Chrome.jpg

Napisano

Zależy od stanu tego Treka. Jednak Reba a RockShox XC30 sprężynowy to duża różnica ... Dobrze by było sprawdzić tego Treka w jakimś warsztacie. Jeżeli zajechane wszystko łącznie z zawieszeniem (napęd to mniejszy problem) no to faktycznie kicha ale tak to korci ...

Napisano

A czy jakoś sam mogę to wyłapać ?

Gościu mnie wysmieje jak powiem o warsztacie. Tak już zfochany że nie 500 euro tylko 425 chce mu dac...

Napisano

Myślę, ze skoro do jednego worka wrzucasz Enduro i HT fulla to nie wyłapiesz. Luzy w damperze, stan lag amortyzatorów ... 

Daj mu 500 i warsztat - odgruzowanie tego roweru może być znaaaaacznie droższe. Jak nie chce dać sprawdzić to ja bym odpuścił i kupił jak @Galvatron radzi. Najwyżej za rok, dwa sprzedasz za 300 E.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...